Zenekari próbák alkalmával is kell a jó benti hőmérséklet

Körülbelül 3 éves korom óta imádom a zenét, a szüleim unszolására 1-2 év múlva el is kezdtem hegedűlni és évekig el sem lehetett tőlem venni. Aztán ahogy kamaszodtam elkezdtem érdeklődni a gitár iránt, nagyon sok zenei magazint vásároltattam akkoriban a szüleimmel és lényegében a magazinok miatt kezdtem el felfigyelni a gitárra is, így amint sikerült elég pénzt gyűjtenem már vettem is magamnak egyet. A kamaszkorom értelme a gitározás lett, egyszerűen imádtam és úgy döntöttem, hogy alapítok egy rockzenekart is. Nagy haveri társaságom volt, akik szintén szerették a rockot és tudtak is valamelyest hangszeren játszani, így tehát kellett mellém egy basszusgitáros, egy dobos, már csak énekest kellett találni, akit szintén gyorsan találtam egy hülyülős karaoke est alkalmával, így gyorsan összeállt a csapat.

A helyszín megszervezése számomra egyszerű volt, mivel a házunk telkén volt egy kisház, amit semmire sem használtunk, így zenekari próbateremmé avattuk fel a srácokkal, és a zenei magazinokból rengeteg ötletet is átemeltünk ami a berendezést illeti. Mivel ez egy kihasználatlan kisház volt, így a fűtésrendszer sem volt benne karbantartva. Az egyik haverom javaslatára kerestem fel a https://vizgazfutesszerelo24.hu oldalt, ahol azt ígérik, hogy megszerelik a fűtésrendszert és gyorsan ki is tudnak jönni. A gyorsaság számomra nem volt annyira mérvadó, hiszen nem laktunk ott, a zenekari próba pedig heti 1-2 alkalommal volt, amit valahogyan kibírtunk némi alkohol elfogyasztása mellett. A szüleim adtak hősugárzót is, amivel sokkal jobb volt a hőérzetünk abban a néhány órában, amit ott töltöttünk.

Október vége felé rendesen lehűlt az idő, így úgy gondoltam, ideje felkeresni a fűtésszerelő brigádot.  A honlapjukon lehetőség van visszahívást is kérni, így azzal éltem, mivel valamiért túlkomplikálom, túlagyalom, ha nekem kell valakit hívni. A szerelők 24 órán belül felhívtak, hogy miben tudnak segíteni, milyen probléma miatt kerestem fel őket.

Nagyon nagy műszaki zseninek nem mondanám magam, ezért a szüleim segítségét kértem, hogy mondják el mire számíthatnak a szakik, ha kijönnek megnézni a kisházhoz tartozó fűtést. Számomra egy örökkévalóságnak tűnt, míg megbeszélték a dolgokat, viszont már másnap ki is jöttek a szerelők megtekinteni személyesen is a fűtésrendszert. Mivel számunkra annyira nem volt sürgős a javítás, így nem számítottunk ilyen gyors reagálásra, de még aznap megszerelték volna, csak pechünkre kiderült: a gázkészülékkel volt a baj és nem a fűtésrendszerrel, tehát valószínűleg a kazánnal volt valami. Sajnos így még egy kiszállásra került sor, hiszen abban a hitben voltunk, hogy a fűtésrendszer ment tönkre. Még szerencse, hogy olyan csapatot ajánlottak, akik értenek a fűtésrendszerek mellett a gázkészülékekhez is, így nem kellett felesleges köröket futni. Mire észbe kaptam már meg is javították és már jó meleget tudtunk varázsolni abban a kis egyszobás házban. Innentől fogva barátnőket is tudtunk hozni a zenekari próbákra, illetve kisebb házibuli jellegű eseményeket is szerveztünk.

A szakemberek nagyszerű munkát végeztek, öröm abban a kis házban lenni, és azóta nem csak zenekari próbára, hanem kisebb elvonulásokra, kisebb családi eseményekre is használjuk. A https://vizgazfutesszerelo24.hu honlapon látható, hogy nem csak fűtéssel foglalkoznak, hanem vízszereléssel is, tehát bátran ajánlom, ha valakinek ilyen szolgáltatásra lenne szüksége.