Szabadtéri koncerten randiztunk, innen szereztem táskát az alkalomra

Amikor összekerültünk a férjemmel, nagyon sokat mozdultunk ki szabadtéri koncertekre, fesztiválokra. Nekünk ez volt a feltöltődés, azért tartogattuk a szabadnapjainkat, hogy el tudjunk menni Sopronba, Tokajba vagy Székesfehérvárra és persze soha nem maradhatott ki a Sziget sem a sorból.

A gyerekek érkezésével persze ezek az események lassan elkoptak a nyári programokból. Természetes, hogy a nyaralások, strandolások, kalandpark látogatások vették át a helyüket csupa olyan dolog, amit a gyerekek is maradéktalanul élvezni tudnak.

Ennek ellenére azért eljárunk néhány havonta egy-egy estét kikapcsolódni és belefér évi egy-két wellness is, amikor a gyerekeket a nagyszülőkre hagyjuk és lelépünk picit kettesben kikapcsolódni a világ zaja elől. Változatos programok ezek és én mindet élvezem, lényeg, hogy jól tudjuk magunkat érezni és minőségi időt is el tudjunk tölteni egymással. Rendkívül fontosnak tartom az időről-időre kettesben töltött estéket és programokon való részvételt, mert nagyon könnyű elmerülni a szürke, monoton hétköznapokban, ami nem mindig tesz jót egy házasságnak, főleg, ha pici gyerekek is vannak. Ki kell mozdulni, meg kell újulni, hogy legyenek közös élmények, amikből töltekezni lehet.

Legutóbb párom egy, pontosabban két szabadtéri fesztiváljeggyel lepett meg. A belépő ráadásul arra az estére szólt, amikor egyik kedvenc hazai zenekarom is fellépett. Nagyon örültem neki. A gyerekfelügyeletet is elrendezte, a szülei szívesen vállalták a gyerekfelvigyázást.

Ilyenkor nem csinálok túl nagy cécót az öltözködés körül, általában kényelmes cipőt és farmert szoktam húzni. Táskám viszont nem nagyon volt, így úgy döntöttem, hogy szétnézek kedvenc táskawebáruházamban, a www.annataska.hu-n és választok valami sportosan elegáns, praktikus és méretében is megfelelő darabot magamnak, amit nemcsak ezen az estén, de később is használhatok.

Mint minden nőnek, az én ruhatáram tetemes részét is a cipők és táskák alkotják. Szeretem az esztétikus és praktikus darabokat is és persze alkalomfüggő, hogy mikor melyiket választom ki.   

Régóta regisztrált és egyben visszatérő vásárlója vagyok az annataska.hu-nak, ez több okból is így van. Bármilyen alkalomra kerestem eddig táskát magamnak itt mindig megtaláltam a színben, anyagban, stílusban és árban is megfelelőt. Nemcsak saját részre vásároltam már innen, vettem már hátizsákot a gyerekeknek, pénztárcát a férjemnek, de olyan is előfordult, hogy apukámnak shoppingoltam övet ebből a webshopból.

Nagyon széles a kínálat stílus, márkák, színek, anyagok és funkció tekintetében is. Vannak itt váll-, test-, kézi-, háti-, boríték- és színházi táskák, de találhatunk a kínálatban pénztárcákat, öveket és neszesszereket, táskarendezőket is. Márkák között megtalálhatók az Anekke, Jana, Bugatti, Marco Tozzi, Heavy Tools darabjai, de találhatunk itt Kimmidoll és Dogs by Beluchi darabokat is.

Övek és pénztárcák között is bőséges a választék, bármilyen színben, anyagban, árban és stílusban keresgélünk, biztosan meg fogjuk találni az elképeléseinknek legjobban megfelelő terméket. Férfiak és nők részére is szebbnél-szebb árukat sorakoztat fel a webshop, de vannak uniszex darabok is legyen szó táskákról vagy pénztárcákról akár.

A kedvező árak miatt is érdemes szétnézni a www.annataska.hu webáruházban. Megbízható és népszerű márkákat forgalmaz ennek ellenére az árak nagyon kedvezőek. Folyamatosan akciókkal várják a vásárlókat, melyek akár 30%os mértékűek is lehetnek. A regisztrált vásárlók az úgynevezett hűségprogramban is részt vehetnek. Ennek lényege, hogy a vásárlások után hűségpontokat írnak jóvá a számlánkon, melyeket a következő vásárlások alkalmával be lehet váltani. Egy dologra kell csak ezzel kapcsolatban kicsit odafigyelni. Ez pedig az, hogy a megszerzett pontokat a jóváírásuktól számított 180 napon belül fel kell használni, különben elvésznek.

Vásárolni ugyan regisztráció nélkül is lehet, azonban én mégis arra biztatok mindenkit, hogy mégis tegye meg, mert a hűségprogramban való részvétellel sokat spórolhatunk. Ez a lehetőség bőven megéri azt a pár perces procedúrát, ami a regisztrációval jár. Ezeken a kedvezményeken kívül, ami az akciókat és a hűségpontokat illeti, vásárlásunk befejeztével a pénztárnál kuponkódok használatával újabb kedvezményekre tehetünk szert. Ha ügyesek vagyunk, és élünk ezekkel a kedvezményekkel, az eredeti ár töredékéért szerezhetünk be márkás, esztétikus és strapabíró táskákat, öveket pénztárcákat. Ráadásul 15.000.- Ft értékű vásárlás felett még szállítási költség sem kerül felszámításra.

Ha valaki ajándékot keres, akkor is érdemes itt körülnézni. Éppen az itt forgalmazott termékek sokszínűségének köszönhető, hogy nemre, életkorra, stílusra tekintettel bárkinek örömet tudjunk szerezni. Táskát, pénztárcát egyébként is használ a legtöbb ember, ezért is tartom jó ötletnek, hogy innen válasszunk meglepetésnek valót.

A www.annataska.hu webshop felületét öröm böngészni a szemnek. Stílusában nőies, ez az ott használt betűtípusokból és pasztellesebb árnyalatú színekből is látszik. A menüje áttekinthető, és úgy van elrendezve, hogy segítse az eligazodást a széles kínálatban. Ha konkrét táskatípust keresünk, arra is kattinthatunk, de a termékek márka szerint is rangsorolva vannak. A pénztárcák és az övek pedig külön menüpontot kaptak.

A találatokat tovább tudjuk szűkíteni, mert a menüben nemre, színre és típusra is szűrhetünk, de használhatjuk a gyorskeresőt is, ha más egyéb elképzelésünk van. A webáruházban a képek részletgazdagok és szépek, a termékleírásokban pedig további információkat is találhatunk az egyes táskásról, övekről vagy pénztárcákról. Ha bármi kérdésünk lenne a www.annataska.hu oldalon kapható termékekről, bátran keressük az ügyfélszolgálatot. E-mail címet és telefonszámot is találhatunk az elérhetőségek menüpont alatt. Az ügyintézés gördülékeny és gyors, a kiszolgálás udvarias és korrekt.

A vásárlás könnyedén, pár kattintással lebonyolítható, a felület felhasználóbarát.

Megrendelésünket kifizethetjük előre utalással, vagy bankkártyával az oldalon keresztül a Barion rendszer segítségével is. Akinek ezek a fizetési módok nem szimpatikusak, azok választhatják az utánvétes fizetést is. Ez ugye az áru átvételekor történik, melyet bankkártyával és készpénzzel is le lehet bonyolítani.

Megrendelésünk átvételére is több lehetőség van, kérhetjük a futárral való házhozszállítást megadott címre, de ha kényelmesebb mi magunk is elmehetünk érte egy előre kiválasztott úgynevezett Pick-Pack pontra.

A fentiekből is egyértelműen látszik, hogy számtalan előnye van a www.annataska.hu webshopból való vásárlásnak. Többek között ezért is van az, hogyha táskára, pénztárcára vagy övre van szükségünk, akkor én mindig az annataska.hu oldalon szerzem be az elképzeléseinknek megfelelő termékeket.

Mivel most szabadtéri koncertre készültünk én valami sportosan elegáns darabra gondoltam, így a kisebb hátizsákok között szerettem volna szétnézni. Általában ezekből a bőrből készülteket részesítem előnyben, mert strapabíróak és a külsejük is nagyon tetszik.

A szűrőknél a táskatípusokból kiválasztottam a hátitáskákat és a találatok a megszokott színvonalú, árú és küllemű táskákat dobták. A választásom egy fekete színű, keresztben szürke mintás fekete táskára esett, mely méretben is éppen megfelelt a célnak. Úgy gondoltam, hogy a hétköznapokon is jól ki fogom tudni használni. Ki is fizettem Barionon keresztül a megrendelést, és futárszolgálattal kértem a kézbesítést a lakcímünkre. Ez a folyamat néhány percet vett csak igénybe és már csak annyi dolgom volt, hogy a futárt várjam. A megrendelt hátizsák 2 nappal később meg is érkezett és éppen olyan szép volt, mint a képeken.      

A koncert szuper volt, a hátizsákot pedig azóta is sokat használom a hétköznapokban, mert az egyik kedvencemmé vált.