Két hobbim van: a zene és a kocsik

A zenei magazinok olvasása mellett a másik hobbim az autós magazinok tanulmányozása. Imádok olyan bejegyzéseket olvasni, amit szemmel láthatóan hozzáértő emberek írtak. Van is egy kedvencem, ami az Olajwebshop oldalán található, amely különben a kedvenc olajboltom is egyben. Többször is rendeltem már tőlük motor, illetve váltóolajat, szuper áron és kiváló minőségben. Ha valakit érdekel, itt található az oldaluk: https://www.olajwebshop.hu/valtoolaj/olajok-t101515.html

Egy profi, évtizedek óta kenőanyagokkal dolgozó csapatról van szó, akik szemmel láthatóan mindent megtesznek a vásárlóik elégedettségéért. Nem csak szakmai segítséget, ötleteket kaphat tőlük az ember, de még akár olyan motorolajok beszerzését is hajlandóak elintézni, ami nem található a raktárukon.

Nem csak gépkocsikhoz árulnak olajat, de motorkerékpárhoz, vízi járművekhez, és kerti gépekhez is, sok más egyéb mellett. Illetve különböző adalékokat és autós kiegészítőket is rendelhetünk tőlük. Ha pedig váltóolajokra van szükségünk, válogathatunk automata váltókhoz valóból, illetve számos más kategória közül. A weboldal könnyen kezelhető és átlátható, és sok márka terméke képviselve van, az ember pillanatok alatt megtalálhatja, amit keres. Ha esetleg nem a megfelelőt vennénk elsőre, akkor sincs gond, hiszen a cég harminc napon belül kérdés nélkül visszaveszi a náluk vásárolt termékeket. De egyébként nincs nehéz dolgunk, hisz mind az ügyfélszolgálaton át, mind a weboldalukon lévő app által segítséghez juthatunk a választásban.

A kenőanyagokat akár házhoz is rendelhetjük, hisz a cég az ország egész területére kiszállít, de négy boltjuk is van Budapest területén. Az egyik itt található Kőbányán, tőlem nem messze, és valójában csak egy szerencsének köszönhetően fedeztem fel a boltjukat. Viszont azóta is csak tőlük vásárolok váltóolajat.