A gasztronómia épp olyan fontos, mint a zene

A zenei magazinokat imádom olvasni. Viszont azokban nem találhatok meg mindent, amire szükségem van. Azonban a rdealer.hu oldalán mindent megtalálhatok, ami a munkámhoz szükséges.

Rengeteg termék megtalálható az oldalukon, ami a gasztronómiához kapcsolódik. A weboldalon található termékkategóriák: előkészítő gépek, csomagolástechnika, fagylaltgépek, mosogatás, sütőipari gépek, ital készítők, húsipari gépek, kiegészítők. A kiegészítők között található ételszállító ételszállító badella, rozsdamentes gastronorm, öblítőszer, mosogatószer, merőkanalak, vágólap, stb.

Az Rdealer oldalon található gépekhez még még egy kis segítséget is kaphat mindenki, hiszen a szakmai blogjukon termék bemutató cikkek is vannak, így ha valaki nem ismer egy-egy gépet, akkor a blog nagy segítségére lehet. Emellett vannak még gyártót bemutató cikkek és egyéb tippek és trükkök is, mint például: hogyan válasszunk ipari mosogatógépet.

Vásárolni személyesen az üzletükben is van lehetőség, ez Tapolcán található meg, viszont rendelésre is van lehetőség. A kiszállítást pedig szintén megtudják oldani, csak meg kell beszélni velük.

A garanciáról se feledkezzünk meg. Az új gépek esetén 1 év garanciát adnak, használt gépek esetén pedig 3 hónapot, így ha ez idő alatt valami probléma adódna, bátran lehet keresni a rdealer.hu-t és segítenek ha tudnak.

Úgyhogy ne feledd, ha gasztronómiai gépekre lenne szükséged, akkor az Rdealer egy nagyszerű választás lehet. Nem csak megbízhatóak, de a termékeik is minőségiek és szakmailag is a toppon vannak. Így ha kérdésed merülne fel, azzal is bátran keresheted őket.