Utazzunk koncertre!

Nagy kedvenc elfoglaltságom a koncertre járás. Szeretek első körben értesülni az új zenei irányzatokról és előadókról. Sokszor vásárlok zenei magazint, majd a nekem tetsző előadókat online is meghallgatom. Aki ezen a szűrőn is átmegy, annak a zenéit élőben is meghallgatom: irány a koncert. A távolabbi városokba általában motorral szoktam menni, egy gyors és kényelmes megoldás ez nekem és a parkolás is jelentősen egyszerűbb így. Nemrég viszont kicsit fel kellett dobnom a motoromat.

A lehető legrosszabbkor került egy szeg a kerekembe, így új gumi után néztem a Motor Tire hu oldal segítségével. Azért kedvelem ezt az oldalt, mert itt tényleg mindent megtalálok, amire csak szükségem van, amikor motorgumira kerül a szó. Van, hogy csak rákeresek a motoromra az erre kialakított menüpontok között, így érve el a szükséges gumikhoz. Külön meg szoktam figyelni a páros akciókat, amiknél gyakran ki lehet fogni speciális ajánlatokat. Ezen kívül vannak más remek akciók is időről időre, sikerült már ajándékot is kapnom rendeléshez.

A legjobb dolgok a Motor Tire hu oldalon az árak. Minden gumi remek áron kapható, és a minőségükre sincs panasz, hiszen számos nagy nevű, világhírű céggel dolgoznak együtt. A megrendelés kifejezetten egyszerű folyamat, csak meg kell keresni a tetsző gumit, az oldalán pedig már azt is láthatjuk, hogy van-e a raktárban. Amennyiben igen, egy gyors kiszállításban bízhatunk, de ha éppen nincs is ott, akkor sem kell aggódnunk, akkor is gyorsan meg tudjuk rendelni és rövidesen már fel is tudjuk szerelni. Azután pedig már lehet is útra kelni a motortire.hu jóvoltából!