A zene elengedhetetlen a jó bulihoz

Egy privát rendezvény vagy egy céges buli is sokkal jobb tud lenni, ha a zene megfelelően van kiválasztva. Hiszen ha a bulin részvevők ízlése nincs figyelembe véve a szervezésnél, akkor gyorsan vége lehet a jó hangulatnak. Éppen ezért érdemes lehet figyelembe venni azt, hogy a csapatnak mi az, ami tetszik, és ez alapján szervezkedni. Egy dolog viszont biztos. A pillanatot mindenki szereti megörökíteni. Éppen ezért egy pixbox fotóautomata minden buliba jól jöhet. Te próbáltad már őket? Az elkészült képeket egyből ki lehet nyomtatni, így rögtön láthatod az eredményt és kézben is tarthatod. Nagyon jó képeket tudnak már ezek az automaták készíteni, így minőségi szolgáltatást kapsz. Ha szívesen kipróbálnád őket, akkor a Selfie Gép csapatát tudom neked ajánlani.

Az ilyen összejöveteleken nagyon sok jó, boldog és vicces pillanat szokott lenni, amit ha megörökítünk, akkor nagy valószínűséggel sokkal jobban fel tudjuk majd később idézni ezeket a boldog perceket. Legyen szó esküvőről, céges rendezvényről, privát buliról vagy fesztiválról, ezek a selfie gépek nagyon jó szolgálatot tudnak tenni minden összejövetelen. A gépek mellé még segítséget is kapsz, így még attól sem kell tartani, hogy időközben elromlik és nem fogjátok tudni használni.

Én legutóbb a Selfie Gép csapatánál intéztem a pixbox fotóautomata rendelését. Nekem nagyon tetszett az, ahogyan dolgoztak. Nagyon megbízhatóak, segítőkészek és mindenben a legjobbat szeretnék nyújtani. A honlapjukon nagyon sok információ megtalálható, így ha kíváncsi vagy, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat nyújtanak, ott mindent megtalálsz. Rengeteg információt megosztanak a leendő ügyfeleikkel. Ebből is látszik, hogy nincs semmi takargatni valójuk és még az árak is pontosan fel vannak tüntetve. Sok helyen láttam már olyat, hogy az árat nem tüntetik fel a honlapon, hanem árajánlatot kell kérni. Ezzel sincsen semmi gond, viszont sokkal könnyebben el lehet dönteni azt, hogy kit szeretnénk megbízni, ha egyből tudunk minden fontos információt.

A selfie gépek és fotóautomaták azért is lehetnek nagyon jó választások, mert bármely sarokban elférnek, így nem foglal sok helyet. Csúcsminőségű fotókat készítenek és egyből a kezedben is foghatod az elkészült képet. Egy rendezvény alatt bármennyi fotó nyomtatható, mindenféle plusz költség megfizetése nélkül. Ez szerintem egy nagyon jó dolog, és már csak e miatt is érdemes lehet fontolóra venni a Selfie Gép csapatának az ajánlatát. Hiszen nem mindenki ennyire nagylelkű. Vannak olyan cégek, akiknél meghatározott darabszámot lehet csak kinyomtatni, a feletti érték esetén pedig plusz költség terheli a bérlőt.

A gépek és automaták használata nagyon egyszerű. Csak meg kell érinteni a képernyőt majd beállni a gép elé és máris készülnek a képek. Ha fel szeretnétek dobni a képeket, akkor egyéb kiegészítő kellékek is használhatóak. Mint például paróka, bajusz, szemüveg vagy álarc. Ezeknek köszönhetően sok vicces kép is készíthető. Ezzel is fel lehet dobni a hangultatot és még plusz jó élménnyel is gazdagodhattok.

A Selfie Gép csapata személyre szabott szolgáltatást nyújt mindenki számára. Ki lehet választani, hogy a fotópapíron szerepeljen a logó, név, dátum, vagy a rendezvény neve. A hátterek és a keretet is külön ki lehet választani. Így még egyedibb képek készülhetnek és még emlékezetesebbé tudjuk tenni az adott rendezvényt. Mókázni mindenki szeret életkortól függetlenül, így ezek a kellékek még segíthetnek is visszamenni a gyerekkorba, amikor semmi nem számított és önfeledten tudtunk szórakozni. Ha szeretnéd újra gyereknek érezni magad, akkor a selfie gépek segítségével akár még ez is lehetséges. Másnap reggel pedig boldogan ébredtek tele jó pillanatokkal.

A Selfie Gép csapatának már elég nagy tapasztalata van ahhoz, hogy tudják mi kell a gördülékeny és probléma mentes bulizáshoz. Több, mint 300 esküvőn, céges bulin és privát rendezvényen vettek már részt. Több neves cég is megbízta már őket. Mint például GLS, IKEA, Cofidis, Decathlon, OTP bank, Continental, Union, Lukoil. Ha ezek a céges elégedettek voltak azzal a szolgáltatással, amit nyújtani tudnak, akkor biztos vagyok benne, hogy szinte mindenki elégedett lesz velük. Hiszen nem bízták volna meg ennyien őket, ha nem minőségi szolgáltatást nyújtanának.

Folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásukat, így nem csak a gépeket, de a választható háttereket és a kiegészítő kellékek számát is. A folyamatos fejlődés szerintem nagyon fontos, hiszen így lehet a legjobb szolgáltatást nyújtani. Ha az ügyfelek igényei vannak a középpontban és ennek megfelelően kerülnek változtatásra egyes dolgok.

A gépek 4-6-8 órás időintervallumra bérelhetők ki. Viszont amennyiben a rendezvényen úgy látjátok, hogy továbbra is szükség lenne a gépekre, akkor van lehetőség a hosszabbítás kérésére. Az összejövetel előtt már egy órával kiérkeznek és elvégeznek minden előkészületet, hogy mire megérkeznek a vendégek már minden készen álljon, és a legelső pillanatokat is meg lehessen örökíteni. Ebből is látszik, hogy minden apró részletre figyelnek. A helyszínen mindig jelen van valaki, aki ha probléma adódna, vagy kérdésed lenne, akkor tud segíteni. Így semmi sem zavarhatja meg a rendezvény zavartalan működését.

Ha profi munkára vágysz és csodás képekre, akkor mindenképp vedd fontolóra a Selfie Gép nyújtotta szolgáltatást.

Még egy kis plusz, amit nyújtanak: a képeket több méretben is lehet kérni, sőt duplán is lehet őket nyomtatni. Budapesten belül mindenhová díjmentesen kimennek, vidékre pedig kedvezményes áron szállnak ki. Ez mindenképp jó hír lehet azok számára, akik Budapesten élnek vagy ott szerveznek összejövetelt.

Az oldalon különböző cikkeket is lehet olvasni. Vannak érdekességek, a selfie géppel megélt történetek és az újdonságokról is írnak. Ha ezek a témák érdekelhetnek téged, akkor olvass el néhány cikket. Garantáltan tetszeni fognak neked.

Ha nem tudod, hogy mivel dobj fel egy rendezvényt, vagy milyen ajándékot adj egy esküvőn, akkor a Selfie Gép csapatának az ajánlatát és szolgáltatásait mindenképp érdemes lehet fontolóra venni. Nekem a legutóbb nagyon beváltak, hiszen mindenki szívesen használta a gépeket és nagyon jó képek is készültek.

Még rövid mozgó képeket is lehet készíteni a gépekkel. Így, ha szívesen készítenél GIF-et, akkor még erre is van lehetőséged. A képeket digitális formában is megkapod, így bármikor megoszthatóak és tárolni is sokkal könnyebb őket, nem kell attól tartani, hogy elvesznek valahol. Elektronikusan sokkal könnyebb tárolni mindent, így ez egy nagyon jó dolog, hogy ilyen formában is elküldik az elkészült fotókat. Hiszen így nem csak egy példányban lesznek meg, hanem akármennyit csinálhatunk belőle.

Nézz szét a Selfie Gép oldalán és döntsd el, hogy számodra mennyire szimpatikus az a szolgáltatás amit nyújtanak. Ha tetszik, akkor pedig ne habozz. Vedd fel velük a kapcsolatot és kezdődjön a jobbnál jobb képek készítése.