Néha profitálhat az ember magazin olvasásából is

Szeretek mindenféle folyóiratokat olvasni, mert szerintem sok hasznos dolgot lehet belőlük megtudni. A kedvenceim a zenei magazinok, ahol mindig elolvashatom, hogy éppen mi történik a zenei világban. A férjem más típusú újságokat szokott olvasni, és egyszer ebből a szokásából nagyon jól profitáltunk. Történt ugyanis, hogy belebotlott a szekhelyszolgaltatas24.hu hirdetésébe, ami egyből felkeltette nem csak az ő, hanem az én érdeklődésemet is. Nekünk pont kapóra jött, mert szerettük volna elindítani az első közös vállalkozásunkat, de olyan problémánk volt, hogy mivel kicsi lett volna a vállalkozás, arra már nem jutott volna keret, hogy irodát tartsunk fenn. Már pedig erre egy vállalkozás esetében szükség van. Ekkor jön képbe a szekhelyszolgaltatas24.hu, akik például Újlengyelen ipa mentes székhelyszolgáltatás nyújtásával foglalkoznak. Ez minket meglepett, mert korábban nem hallottunk olyan településről, ahol nem kell fizetni iparűzési adót. Már pedig van ilyen, még pedig Újlengyelen. Ez egyből felcsigázott bennünket, hiszen elég csábító lehetőség volt, hogy nem csak, hogy nem kellene irodát fenntartanunk, még ráadásul egy olyan helyen lenne a cégünknek a székhelye, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. Túl szép volt, hogy igaz legyen, és mégis az volt!

Már csak azért is érdemes a szekhelyszolgaltatas24.hu ipa mentes székhelyszolgáltatását igénybe venni, mert olyan jogszabályi követelményeknek tesznek eleget helyettünk, amelyekről az egyéni vállalkozók sokszor elfelejtkeznek. Pedig a hatóságok szigorúan bírságolnak érte, ilyen mondjuk a cégtábla kihelyezése a közterületről jól látható helyre. Minket nyugalommal töltött el a gondolat, hogy legalább emiatt nem kell aggódnunk, hogy elmulasztunk kötelező dolgokat, és a hatóság megbüntet miatta. Az adminisztráció miatt sem kell fájjon a fejünk, mert ami levelünk vagy küldeményünk érkezik, azt a székhelyen fogadják, és iktatják, illetve elküldik nekünk elektronikus úton és postán is. Így aztán biztosak lehetünk benne, hogy nem fog sehol elkeveredni. Számunkra ez egy hasznos dolog volt azért is, mert sokszor olyan hanyagok vagyunk, hogy elkeverjük a fontos iratokat. Volt, hogy véglegesen el is veszett. Ha ne adj Isten ilyen történne, akkor legalább meglenne a levél a központi irodában is. Éppen ezért nem kell a postán sem időt vesztegetnünk, mert mindent elküldenek nekünk. Ez se volt egy utolsó szempont, azt hiszem, mindannyian ismerjük az érzést, amikor az ember az agyvérzés határán áll a postán sorban, és várja, hogy végre átvehesse a levelét.

Ha fogadni kell a hatóságokat, azt is a szekhelyszolgaltatas24.hu intézi, ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha valami miatt hatósági kényszerintézkedésre kerülne sor. Minket mindezek alapján meggyőztek annyira, hogy igénybe vegyük a szolgáltatásaikat. Az egyik legjobb döntésünk volt, megéri azt a csekély díjat befizetni, amiért cserébe megkönnyítik az ember életét.