Zenei magazinokkal foglalkozó cég megalapítása, problémák nélkül

Akik ismernek, azok tudják, hogy mekkora részét teszi ki az életemnek a zenélés. A zene nélkül igazából azt se tudnám, hogy hol lennék most. Volt rengeteg olyan szakasza az életemnek, amikor csak ez a művészeti kifejezésmód tudott megnyugtatni. Szerintem a zene értékét sokszor alábecsülik. Az egyik legtisztább emlékem gyerekkoromból egyértelműen az volt, mikor apukám megvette nekem az első zenés magazinomat.

Akkoriban a magazinok még sokkal elterjedtebb dolgok voltak. Az internet még gyerekcipőben járt és mindenki azért harcolt, hogy az övé legyen a legújabb szám az adott zenei magazinból. Én sem voltam másképp. Kisebb ünnep volt az, amikor kaphattam egy ilyet apámtól. Máig nem hagytam abba a gyűjtésüket. Viszont a mai magazinok sokszor azt érzem, hogy nincsenek tisztában az új igényekkel. Az internet utáni világban már másképp kell gondolkoznunk arról, hogy miként terjesszük az információt.

Ezzel kapcsolatban jött az ötletem, hogy alapítanom kéne egy céget, amely online zenei magazinokkal foglalkozik. Ez azonban nem egy olyan egyszerű dolog, tekintve, hogy soha nem voltam olyan helyzetben, hogy céget kellett volna alapítanom. Nem volt azonban ez túl nagy gond, mivel inkább új kihívásnak vettem. Aztán, miután rátaláltam a Topcégalapítás nevű oldalra, minden gondom megoldódott.

Online akartam elvégezni a cégalapítást, mert kifejezetten utálok irodáról irodára mászkálni, különböző bürokratikus dolgokat intézve. A keresési eredmények között előkelő helyen láttam meg az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratot. Mivel ennyire elől volt a keresőben, biztos voltam benne, hogy sokan látogatják. A népszerű oldalak pedig általában működnek, úgyhogy rá is kattintottam az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra.

Amint belép az ember, már rögtön érezheti, hogy ez nem egy átlagos honlap. Olyan szépen, igényesen van megcsinálva, hogy egy pillanatig nem fogjuk azt gondolni, hogy csak a pénzünkre hajtanak. Akik plusz pénzt fektetnek abba, hogy a szolgáltatásuk minőséginek tűnjön, azoknál már lehet tudni, hogy igényesek lesznek más tekintetben is. Tehát, az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratra kattintást követően elsőként egy szép hátteret látunk, budapesti látképpel. Nekem ez nagyon tetszett, úgyhogy gyorsan elkezdtem olvasni a szolgáltatásukkal kapcsolatos részleteket.

Az a hihetetlen a Topcégalapítás oldalában, hogy attól függetlenül, hogy rengeteg információ érhető el rajta, soha nem érződik túlságosan zsúfoltnak. Ez annak köszönhető, hogy rendkívül profin van kialakítva. Egyszerűen csak lefelé kell tekernünk és el tudunk olvasni mindent. Nem kell bonyolult menürendszerek között navigálni. Természetesen, ha valami specifikus információra van szükségünk, lehetőségünk van rákattintani az annak megfelelő menüpontra, ahol részletesebben tájékoztatnak minket az adott témáról.

Nekem azonban bőven elég volt az, amit a kezdőlapon biztosítottak a számomra. Nagyon jól volt tagolva a szöveg, úgyhogy egyszer sem éreztem azt, hogy elunnám magam. Az információgyűjtésnek pedig az lett az eredménye, hogy teljes mértékben meg lettem győzve arról, hogy a Topcégalapítás szolgáltatása megfelelő. Az elérhetőségükért nem kellett túl sokat kutatnom, minden elérhető volt a kezdőlapon. Gyorsan fel is hívtam őket és azt kell mondanom, hogy ez volt az egyik legjobb üzleti témájú beszélgetésem az egész életem során. Mindent szépen elmagyaráztak nekem és felvázolták a különböző lehetőségeimet. A telefon letétele után éreztem, hogy jó helyre fektettem be a bizalmamat.