Zene és szérum nélkül mit érek én

Mindig is az életem egyik legfőbb része lesz a zene. Noha már többgyermekes szülő vagyok, sosem fogom elfelejteni a sok koncertet, a vadulós éveket, amikor az alternatív zenét játszó klubok rendszeres vendégei voltunk a zenekarommal. Szerettem volna már korábban is, ha összejön a családalapítás, de ez az élet nem fért volna össze azzal az élettel. Így viszonylag későn lettem szülő, viszont nem érzem azt, hogy lemondtam volna bármelyik álmomról a másik kedvéért. A korom előrehaladtával alapvetően jött az igény, hogy egy lassabb, kiegyensúlyozottabb ritmusú életre vágyom, így a fellépéseket lassan teljesen leváltották az énektanári munkáim. És ez így van jól! Nem bánok semmit, de tényleg. Remélem, hogy ha majd felnőnek a srácok, akkor menőnek fognak tartani, ha visszatekintenek a huszas éveimre. Vagyis remélem, hogy úgy en bloc menő “ősnek” fognak tartani.

Valamennyire hiúnak is tartom magam, így a külsőmre nagyon odafigyelek – legújabb felfedezésem az InstanTense Plus kisimító és feszesítő hatású szérum a Laumar olasz laboratóriumából, természetes, növényi összetevőkkel, peptidekkel és innovatív anyagokkal. A formula egyik legnagyobb különlegessége, hogy a bőrbe való finom, ütögető mozdulatokkal való bedolgozása után (egyébként minimális mennyiség szükséges!) már néhány perccel kifejti hatását, ami a weboldalon található fotók és videók tanúbizonysága szerint elég látványos és szembeötlő. A nátrium hialuronát, azaz a hialuronsav és az agyagásványok csodát tesznek a száraz és petyhüdt bőrrel, így nagyon örültem annak, hogy ez a két csoda összetevő is megtalálható a termékben. Percek alatt simább és feszesebb bőr? Pipa!

Percek alatt simább és feszesebb bőr

A szérumot férfiak és nők is használhatják, nincs semmi ilyen jellegű megkötése a terméknek. Sőt, a szérum elnevezés arra utal, hogy bár a legtöbben alapvetően a szem körüli szarkalábak kezelésére használják, emellett a puffadt és karikás, táskás szem alatti területre, mégsem egy kifejezett szemránckrémről van szó, hiszen a termék az egész arc területén bátran használható. Akár a homlok, a száj vagy az arc egészén képes kifejteni pozitív hatásait, amelyek közt a tág pórusok kezelése, a bőrkép egységesebbé tétele és ragyogóvá varázslása is szerepel.

Már több mint egy hónapja használom a Laumar InstanTENSE Plus emelő hatású szérumot, és a hosszú távú hatásait is felfedezni vélem a bőrömön. Nagyon örülök annak, hogy rábukkantam erre a kozmetikumra, mert teljesen megváltoztatta a napi rutinomat! Ami fontos, hogy semmilyen olajtartalmú kozmetikummal ne használjuk, és semmiképp se vigyünk fel belőle egyszerre túl nagy mennyiséget, ugyanis akkor halvány, fehér rétegként kiülhet a bőrre, akkor pedig a bőr megtisztítása után elölről kell kezdenünk a procedúrát.

Percek alatt simább és feszesebb bőrt szerintem egyetlen másik kozmetikum sem tud biztosítani a piacon! Legalábbis ilyen mértékűt biztosan nem. Ha nem szeretnéd házhoz rendelni, számos gyógyszertárban is beszerezhető az InstanTense Plus országszerte. Én mégis azt ajánlom, hogy előbb mindenképp látogass el a honlapra, nézd végig az értékeléseket, a cikkeket, és utána dönts! Én csak pozitívat tudok a termékről mondani.