Melyik a legjobb lakásbiztosítás?

Hogy jön a zenei blogomhoz a lakásbiztosítás? Tomi egy nagyon jó zenész barátom, sokszor összejárunk kibeszélni az aktuális zeneipari helyzetet, ami nyilván mostanában nincs a legjobb fényben.

Na de most nem kivételesen nem ebbe a témába merültünk el. Panaszolta, hogy nem igazán elégedett a jelenlegi lakásbiztosításával, hallotta, hogy másnak ilyen-olyan extrákat is tartalmaz a lakásbiztosítása neki pedig ilyet nem, így elkezdte kinyomozni, hogy melyik a legjobb lakásbiztosítás.

Én már régóta a magyar tulajdonú Pannon-Safe mellett tettem le a voksomat, így egyből mondtam Tominak, hogy ha valóban arra kíváncsi, hogy melyik a legjobb lakásbiztosítás, akkor egyszerűen menjen fel a Panno-Safe oldalára. Szerintem iszonyat egyszerű az egész, de amúgy ha segítségre lenne szükség, akkor lehet velük beszélni is és akár személyesen is lehet egyeztetni. Az oldalon ahogy más oldalaknál is, itt is van kapcsolat menü, ahol található telefonszám, de akár e-mail címükre is lehet írni, és ugyanitt egy kapcsolati ív is található, ahol egyszerűen az elérhetőségünket és az üzenetünket megadva vehetjük fel velük a kapcsolatot.

Persze egyből azzal jött, hogy ő már sok mindent olvasott, nem megy sokra azzal, ha egy újabb oldalt neki áll átböngészni, de rögtön kitértem is arra, hogy itt van online kalkulátor, ami mindent megváltoztat. Nem kell ismerni különféle szakszavakat, nem kell minden biztosító oldalát átböngészni, ami teljesen össze tudja zavarni az embert. Egyszerűen csak fel kell menni az oldalra, és kitölteni a kalkulátor által kért adatokat, és már meg is lesz a megoldás.

Ez már felkeltette az érdeklődését, de mondta, hogy azért nézzük meg ketten. Így is tettünk, de pár pillanat alatt ő is belátta, hogy ezen az oldalon nagyon egyszerű felmérni a lehetőségeket. Mindent alaposan átolvasva tovább léptünk a kalkulátorban, ahol néhány adat megadását követően már meg is jelentek a lehetőségek, amiket könnyedén össze lehetett hasonlítani.

A felkínált lehetőségeket átböngészve valóban arra jutott, hogy a jelenlegi konstrukciója nem a legjobb, és érdemes lenne váltani, így arra a következtetésre jutott, hogy egyeztetne velük, bár itt az oldalon is elintézhette volna, ő még is csak jobban szeret személyesen beszélni az ilyen ügyekről. Egy későbbi találkozón mesélte el nekem, hogy mennyire elégedett a céggel, az ügyintéző nagyon kedves és segítőkész volt, a tanácsadás során elsőként megtapasztalta milyen az, amikor valódi szakértő ad tájékoztatást egy témával kapcsolatban.

Tudtam, hogy elégedett lesz ő is, hisz én is a saját bőrömön tapasztaltam meg ezeket, így ahogy neki ajánlottam, bárki másnak is nagyon szívesen fogom ajánlani a későbbiekben is a céget, akár lakásbiztosításról, akár más általuk közvetített termékről is legyen szó, így, hogy tudja melyik a legjobb lakásbiztosítás, már könnyű. Jól tudom, mennyire nem egyszerű a jó szakembereket megtalálni bármilyen témáról is van szó, így érdemes ajánlani és beszélni arról, azokról, akikkel elégedettek vagyunk.