Feliratos pólót csináltattunk a zenekarnak

Nemrég zenekart alapítottunk a srácokkal, és mit ne mondjak, nagyon büszkék voltunk magunkra. Évek óta zenéltünk együtt, de eddig még semmi hivatalosat nem tettünk az ügy érdekében. Nem is olyan régen azonban elhatároztuk, hogy felhagyunk a próbatermi lődörgéssel, és kicsit magasabb szintre emeljük a létezésünket. Az együtt töltött idő alatt megfelelően kiismertük egymást, sok szép számunk született, és úgy döntöttünk, itt az ideje például egy lemezfelvételnek is. A felvett anyaggal szeretnénk egy kicsit turnézni is, és a csapat imázsát is építeni. Így aztán az első zenekaros pólónk is megszületett.

Póló feliratozás gyorsan, profiktól

A póló feliratozás nem is nekünk, hanem tulajdonképpen a barátnőmnek jutott az eszébe. Ők ugyanis nemrég dolgoztattak a LolMarkt csapatával a munkahelyükön, és nagyon elégedettek voltak az eredménnyel. Így rövid tárgyalás után mi is igénybe vettük a szolgáltatást a srácokkal. A dizájn, amit szerettünk volna, csak nagyjából volt meg – mivel egyikőnk sem tud jól rajzolni, először nem is igazán láttuk, hogy fog megvalósulni az elképzelés. A LolMarkt csapata azonban rendkívül segítőkészen és profin állt hozzánk. Mi személyesen látogattuk meg őket a soroksári üzletükben, és a grafikus kollégának elmagyaráztuk az ötletet. Ő pedig ott helyben felskiccelte, megbeszéltük a részleteket, és már haladtak is tovább a póló feliratozással! Ha ti is személyesen keresnétek fel őket, az ország 12 pontján elérhetőek, de ugyanilyen segítőkészek telefonos és e-mailes megrendelés esetén is.

Akinek esetleg nincs semmi koncepció a fejében, de szeretne egy jól kinéző póló feliratozást kérni, annak sem kell kétségbe esnie. Az oldalon ugyanis nagyszerű tematikus segítséget talál. Így például szülinapra, legénybúcsúra, neves alkalomra is rengeteg ötletet találhat, aki keres. Nekünk a foszforeszkáló póló feliratozás is nagyon bejött, ha tehetitek, nézzetek rá erre a kategóriára is! A srácok egyébként kizárólag minőségi pólókra nyomnak mintát. Pamut vagy pamut-poliészter anyagokkal dolgoznak, a feliratot pedig nyomással vagy fóliával készítik el, így hosszú távon tartós marad az eredmény.

És akkor ejtsünk néhány szót a kiszállításról is. A délelőtt 11:00 óráig leadott rendeléseket ugyanis még aznap elkezdik teljesíteni, így előfordulhat, hogy még aznap délután át is tudják adni az elkészült feliratos pólókat a futárnak. Így a rendelés akár 1, de maximum 2 nap alatt landolhat nálatok! Mi mondjuk személyesen mentünk be a pólókért, természetesen ha igénylitek, erre is van lehetőség. Attól sem kell tartani, hogy valakinek esetleg elrontjátok a méretét. A pólók ugyanis úgymond garanciálisak, két héten belül nyugodt szívvel kérhettek rájuk cserét díjmentesen, még a szállítást is elintézik nektek. Ha póló feliratozás kapcsán gondolkodtok tehát szolgáltatóban, akkor azt mondom ne keressetek tovább – dolgoztassatok a LolMarkt csapatával, megéri!