A Silenos Kiadó gondozásában jelenik meg Dave Gahan életrajza 2011 karácsonyára. A könyv megjelenése kapcsán a kiadó játékot hirdetett: a magyar kiadás mellékletében a többi hivatalos kép mellett a magyar rajongók fotói, koncertbeszámolói kaphatnak helyet.
Gyerünk, kapard ki te is a doboz aljáról az emlékeidet!

A Silenos Kiadó, mely az elmúlt években könyvet adott ki a kortárs zene jó néhány meghatározó szereplőjéről, mint például Manu Chao, a Green Day, a Muse vagy éppen Robert Smith, ezúttal a Depeche Mode kultikus frontemberéről, Dave Gahanről jelentet meg egy átfogó életrajzot.

A mű szerzője, Travor Baker a Guardian zenei szakértője és számos zenei életrajz írója.

Az autentikus könyv kitér a magyar vonatkozásokra is, külön megemlítik a csak Magyarországon létező “depeche-es” életformát, ezért is érezte úgy a hazai kiadó, hogy személyesebbé, magyarabbá válna a kiadás a hazai rajongók élményeinek megjelenítésével.

Küldd el a kiadó e-mail címére az együttesről vagy valamelyik tagjáról készült fotódat vagy egy koncertjükről írt élménybeszámolódat, s a legjobbakat a könyv mellékletekébe bekerülnek.

A szerencsések természetesen megkapják a megjelent könyvet, s a kiadó még egy extra könyvcsomaggal is kedveskedik nekik.

A kiadó mélcíme: info@silenos.hu

A megjelenést követően minden beküldött képet (a kimaradtakat is!) feltöltik a kiadó Facebook-oldalára, ahol véleményezni is lehet mindent.

Ha nincs saját fotód, de van esetleg egy féltve őrzött DM-ereklyéd (régi koncertjegy, dobverő stb.) vagy az együttes képzőművészeti alkotás létrehozására ihletett, ne hezitálj, küldd el a digitális fájlt – a legjobbakat jutalmazzák.

Beküldési határidő: 2011. szeptember 21.

A mélben, a következő adatokat kell megadni:
Nyilvánosságra hozható név, nicknév (ezt írjuk a leközölt tartalom alá)
A beküldött alkotás címe, leírása:
*Teljes név:
*Lakcím:

A *-ozott tartalmakat bizalmasan kezelik, harmadik félnek nem adják ki, csak a játék keretein belül használják fel, és az esetleges nyeremény postázása érdekében van rá szükségük.

A Kiadó honlapja: www.silenos.hu
A könyv aloldala: www.silenos.hu/dave-gahan/

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>