Mivel az eredetileg meghirdetett koncert már telt házas, a Budapest Bár még egy lemezbemutatót tart ugyanaznap a teljes szereplőgárdával, április 27-én délután 4 órai kezdettel az A38-as hajón.

Új fejezet kezdődik a Budapest Bár életében, Mező Misi is csatlakozott a sztárcsapathoz. Április végén Húszezer éjszakás kaland címmel jelenik meg a zenekar új nagylemeze, amelyen a feldolgozások mellett saját, szerzői dalok is hallhatóak. 2014-ben még több meglepetés várható a produkciótól: ősszel jön az album második fele.

Az új Budapest Bár-album igazi tempós, tavaszi lemez szerelemmel, húzós dalokkal és meglepetésekkel, melyek közül talán a legfontosabb, hogy a produkció történetében először a zenekar énekeseinek saját dalai is hallhatóak. A címadó számot – Húszezer éjszakás kaland – Szűcs Krisztián (HS7) kifejezetten a Budapest Bár számára írta.

A nagylemez 12 számot tartalmaz, ezek közül kettő egyveleg, azaz összesen 14 dal szólal meg az albumon. A már említett saját szerzemények mellett természetesen hallhatjuk a Budapest Bár védjegyévé vált régi magyar slágerátdolgozásokat és újabb hazai dalok átértelmezett változatait is. Sőt, megszólalnak nemzetközi popslágerek Budapest Bár-változatai is, többek közt David Bowie Tonight című dala. A Húszezer éjszakás kalandot 2014 őszén egy újabb Budapest Bár-lemez, egy borongósabb, melankolikusabb album követi majd (mindkét lemez a Volume 5 alcímet viseli majd, így jelezve, hogy egy összetartozó albumpár két darabjáról van szó).

Az új Budapest Bár-lemez digitális formában (többek közt az iTuneson, a Spotifyon, és a Deezeren) április 22-én, fizikai formátumban április 28-án jelenik meg. A lemez a Budapest Bárt menedzselő Bár Produkció kiadásában jelenik meg, a terjesztő az MG Records, melynek internetes oldaláról (www.mgrecrods.hu) rendelhetjük meg fizikai formában az új Bár-nagylemezt.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>