“Hattól hatig, négy méterrel közelebb a csillagokhoz!” – így szólt az egy évvel ezelőtt megnyílt Corvintető terasz szlogenje, amely a 2013-as nyári évad egyik legnépszerűbb helyszínévé vált. A terasz idén április 30-án nyitja  meg hivatalosan a kapuit.

Kinyit hát a több mint 600 nm-es terasz, a kilátó, a bárpult, hogy aztán később olyan buliknak is teret adjon, mint egy-egy klassz lunchparty, vagy éppen a Budapest Rooftop Cinema kult mozisorozat.

A terasznyitót már-már hagyományosan a Rewind nyitja este 8-tól, hogy újra meggyőződhessünk arról, hogy a gasztro-dj a partykultúra kulcsfontosságú szereplője. Izabell, Mango és Zeek bográcsos marharagut készít, de erősen esélyes, hogy a lemezjátszó mellé a grillsütő is előkerül. Zeneszolgáltatásról Zosha, Mango, Cadik gondoskodik, hogy aztán a kerti-tető party észrevétlenül átcsússzon a nagytermes bulizónába, míg fenn hajnalig élvezhetjük a feledhetetlen budapesti kilátást és a flottul eltöltött éjszakát.

Kapunyitás / Doors: 20:00
Belépő / Admission: 500 HUF
Kezdés / Start: 20:00
Vége / End: 06.00
Jegyelővétel nincs / Tickets not available in advance
Corvintető VIP pass érvényes / Corvintető VIP pass valid
18+

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>