A Run Over Dogs hazakanyarodott megpihenni egy kicsit, de előtte még lenyomtak egy utolsó angliai koncertet Chelmsfordban, és Svájcban is megálltak játszani két helyen, Rössliben és Luzernben. Íme a hetedik élménybeszámoló!

“Liverpool után a Londonhoz közeli Chelmsfordba érkeztünk, ahol a Midnight Barbers zenekarral játszottunk együtt (iszonyat állat koncertet adtak). Az Asylum klub egyébként egy családias kis hely, a pultosok, a hangosító, a koncertszervező és a főnök is rokon, de meglepően ügyesen csinálják. A koncert előtt megmutattak nekünk 3-4 videoklipet a 80-as évekből, amiben a főnök énekel, és a felesége dobol, nem tudom… rendes angol punkzene. Kellemes volt a koncert, aztán még dumáltunk kicsit új Run Over Dogs kedvelőkkel, meg a másik zenekarral és elindultunk a turné leghosszabb útjára, este 6-ra Svájcban, Bernben kellett lennünk. Kicsi komp, több Franciaország, kicsi Németország és meg is érkeztünk a Rösslibe, ahova érdemes volt ennyit utazni. Szerda délután tömve volt emberrel az udvar, a hely az ötödik születésnapját ünnepelte egy fesztivál keretein belül, 5-10 éves gyerekek fújták a falakra a graffitit, mások grilleztek, pingpongoztak, fetrengtek a híd alatt. Gyorsan felpakoltunk a színpadra, aztán a szervező bemutatta a helyet: az első emeleten egy rohadt nagy koncerterem van, fölötte pedig a backstage, ami tényleg olyan volt, hogy nem is volt nagyon szívünk elhagyni azt. Megvacsiztunk az éttermükben, aztán mikor elkezdtük a bulit, azon kaptuk magunkat, hogy váó, de sok embernek nyomjuk ma este, király volt!

Run Over Dogs – European Tour Part 7

Dumálgattunk utána a szervezővel, aki elmondta, hogy a helyet kb 40 fiatal csinálja, ez egy baráti kör, aki öt év alatt nagyon népszerűvé tette ezt a multikulti létesítményt. Mire felébredtünk, szinte semmi nem változott, csak mindenki napszempában volt, ment a grill, a graff, a koncertek az udvaron, egyszerűen tökéletes hangulatot varázsoltak. Egy körül megebédeltünk, megnéztük a várost és tovább indultunk Luzernbe. Gyorsan elrepült az út, Svácjban van mit bámészkodni, aztán az egy nap pihenőnket megint kocsiban alvással töltöttük. A másnapot egy kellemes, folyóparti szállodában töltöttük, egész nap döglődött a társaság, este pedig egy luzerni kis klubban játszottunk, ahol végtelenül kedves figuráknak léptünk fel, még a szálloda portása is megjelent az emberek között.
Reggel elindultunk, négy napra hazajöttünk és feltöltődünk a maradék két csehországi bulira (sajnos a hodinini koncert elmarad).”

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>