Mindenképpen szép teljesítmény öt Grammyt hazavinni, még akkor is, ha hattal Adéle nyert idén, az összesítettben pedig egy magyar vezet. De nem csak ez történt mostanában a Foo-val.

Grohlról eddig is tudni lehetett, hogy örökmozgó, zene- és munkamániás. Így nem meglepő, hogy turnéjuk közben olyan hírek kaptak szárnyra, hogy Dave filmes területre is elkalandozik. Annyiban azért más az ő esete, hogy arról fog sorozatot készíteni, amihez ért: egy a sikerhez és a feloszláshoz is ugyanolyan közel lévő zenekar mindennapjait mutatja majd be a sorozat, akik épp egy pszichiáterrel próbálják életben tartani magukat. A főszereplő és egyben író is az a Dana Gould lesz, aki a Simson család több részét is jegyzi, de a Family Guy-hoz is van némi köze. Az ő párosuk elég jó alap lehet egy ilyen témájú sorozathoz. Dave Grohlnak alapvetően a produceri státusz lett kijelölve, de nem lepődnénk meg ha felbukkanna a képernyőn is, és ezúttal mondjuk nem sátánnak maszkírozva.

Ím a lista, amit a tők nyertek a Grammy-n:
Év rockalbuma: Wasting Light.
Év rock dala: Walk.
Év legjobb rockzenekara: Foo Fighters.
Év legjobb hard rock/metál előadása: White Limo.
Az év hosszú formátumú klipje (Best Long Form Music Video): Back And Forth.
A további nyertesekről erre lehet olvasni.

Az emlegetett magyar Solti György, 31 Grammyvel tartja a csúcsot.

Még többet Dave Grohról pedig a nem rég megjelent könyvből lehet megtudni.

Az pedig elmondhatatlan és leírhatatlan, mennyire örvendetes lenne a következő hírt róluk arról adni, hogy fellépnek a Szigeten. Az újabb neveket hétfőn mondják majd a Szigetesek. Nem sok azonban az esély, hogy ők is benne lesznek, de bízzunk, amíg lehet!

Ide tartozik:
Dave Grohl szerint a rock and roll nem halott.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>