Játék! Mi a Tosca új albumának a címe? A válaszokat küldjétek az info@hangzorro.hu címre péntek délig (tárgy: Tosca), és a helyes megoldást beküldők között kisorsolunk egy páros belépőt az április 4-i Akvárium klubos bulira!

Richard Dorfmeister még a gimnáziumban találkozott Rupert Huberrel, és együtt zenéltek a Dehli9 nevű formációban. A középiskola után útjaik – egy időre – szétváltak, Dorfmeister fokozatosan felépítette jellegzetes remix-stílusát (valamint DJ-zni kezdett Peter Kruderrel, s ki ne ismerné a Kruder & Dorfmeister párost?), Huber pedig a kísérleti zenéknél maradt.

Dorfmeister és Huber a ’90-es évek elején találkoztak újra, s létrehozták a bécsi downtempo elektronika emblematikus formációját, a TOSCA-t. Első maxijuk a Chocolate Elvis volt, amelyben klasszikus és street-blues sample-eket kevertek egymásra. A dalt rengeteg válogatásalbumra licenszelték, és máig is gyakran hallható a világ számos pontján a legnagyobb klubokban.
A páros egycsapásra Ausztria legmenőbb zenei exportcikkévé vált, ráadásul a zenei világsajtó onnantól kezdve a “downtempo fővárosa” címen jegyezte Bécset. Lassan építkező, álomszerű, ambient számaik, a nagyszerű vendégénekesek és rapperek, Dorfmeister és Huber professzionális stúdiómunkája, az összetéveszthetetlen hangzás világraszóló népszerűséget hozott a Toscának.

TOSCA live 2013

Lemezeik sorra jelentek meg a műfaj két legfontosabb kiadójánál, a !K7-nél, és a G-Stone-nál. Na, de melyik a legfrissebb lemezük, amelyik több, mint 25.000 példányszámban kelt el, s világszerte több fesztiválon és koncerten nyűgözte le a közönséget? Leveleiteket az info@hangzorro.hu címre várjuk péntek délig (tárgy: Tosca), és a helyesen válaszolók között kisorsolunk egy páros belépőt!

Az koncert előtti bemelegítést Deutsch Gábor “Keep Cool & Dance Slow” DJ-setje biztosítja.
Belépő: 2500 Ft / 2900 Ft

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>