A Bookline december 12-én (szerdán) mutatja be az újdonsült apuka, Kiss Tibi régóta várt képeskönyvét, a Neonradírt a Bazaar klubban. A könyvbemutató mini Quimby-koncerttel lesz egybekötve! 

December 12-én tripla élvezetben lehet része annak, aki eljön a Bazaar Klub nevű helyre  a Dohány utca 22-24 szám alá (volt Metro Klub), ugyanis 18:00-tól Kiss Tibi mutatja be a Neonradír c. képeskönyvét, 19:00-tól a komplett Quimby dedikálja Két Koncert c. dupla DVD-jét, és mindeközben a frontember festményeivel is megismerkedhetünk! Kiss Tibi és Varga Livius természetesen zenélni is fognak, sőt, az estet rendhagyó Quimby-koncert zárja majd.

A Neonradírról: ”Emlékszel, egyszer egy újságíró azt kérdezte tőled, hogy csinálod azt, hogy írsz, zenélsz és festesz is? Azt mondtad, amit élek, azt játszom, amit játszom, azt festem, amit festek, azt írom.” A Neonradír új oldaláról mutatja be az énekes-gitáros-dalszövegírót – az évekig készülő album Kiss Tibi életének és gondolatainak képeskönyve: az egyetemista, szárnyait bontogató festő, a mámor démonaival megküzdő sztár és az újrakezdő művész alkotásainak gyűjteménye, amelynek minden oldala önálló műalkotás. Korai, érett munkáival indít a kötet: tanulmányrajzok, verseskötetekhez készített illusztrációk, bizarr figurákat felvonultató festmények. Ezeket követik a pokol bugyraiba alámerülő művész jártában-keltében fecnikre firkantott skiccei, “egy olyan korszak lenyomatai, amikor semmi sem működött”. Majd kiszínesednek, élettel telnek meg a képek, a humoros, ironikus, kritikus, erotikus, játékos és kísérletező, motívum gazdag festmények, grafikák és vegyes technikájú kompozíciók. Az alkotásokat Kiss Tibi gondolattöredékei, színes történetei, és a zenésztárs, jó barát Livius párbeszédes jelenetei kísérik. ”A rajz mindig jelen van az életemben, akkor is ha turnéra megyünk, lemezt készítünk vagy utazom: egy mappa, egy jegyzetfüzet, pár filctoll mindig van nálam, ha más nincs, akkor firkálok.”A könyv előjegyezhető a Bookline-on, sőt, itt bele is lehet lapozni!

Figyelem! A belépés ingyenesen, de érkezési sorrendben történik, nehogy kinn rekedj! Ha netán mégis, idén még többször is elcsípheted a zenekart, hiszen Ajka és Székesfehérvár után Budapesten kétszer is fellép a Quimby, dec. 22-én a megújult Petőfi Csarnokban, szilveszter estéjén pedig a Millenárison!

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>