Meghallgatható a hangzorrón a Meztelen Diplomaták első, Sellő Grand Hotel címmel megjelent bemutatkozó nagylemeze. CD-nyerés – facebook-játék.

Többször írtunk már a budapesti Meztelen Diplomaták zenekarról, többek között az azóta kisebbfajta slágerré vált Dánok című számuk hangulatos klipje kapcsán is. Most az elkészült nagylemezt mutatjuk be, ami a Sellő Grand Hotel címet kapta.

A lemezfelvételek 2012 novembere és 2013 februárja között zajlottak Tövisházi Ambrus producer (Amorf Ördögök, Erik Sumo Band, Péterfy Bori) vezérletével.

Amikor először beszélgettünk Tövisházi Ambrussal a tervezett lemezről és együtt meghallgattuk a garázsban felvett demóinkat, egyértelművé vált, hogy szuperül tudunk majd együtt dolgozni Magyarország egyik legjobb zenei szakemberével” – emlékszik vissza Tóth Attila énekes az első találkozásra. „A sok munkával együtt is jó móka volt számunkra az album elkészítése, mert Ambrus ösztönösen megérezte, amit mi a zenénkkel át akarunk adni, így a dalainkat a legjobb kezekben tudhattuk. Büszkék vagyunk az elkészült lemezre, mert változatos lett, de mégis egységes a hangulata, benne van a zenekar vidámsága és pozitivitása. Bízunk benne, hogy ez a hallgatóknak is átjön.

A 11 számos lemezre a zenekar újrahangszerelve felvett kettő korábban már megjelent számot, köztük a koncert-kedvenc Dánokat is, amit sokan már a Petőfi Rádióból ismerhetnek.

A Dánokat eredetileg nem akartuk fölrakni a lemezre, de Ambrus meggyőzött minket, hogy újrahangszerelve ott a helye a Sellő Grand Hotel LP-n, és igaza lett. Ez a dal az album első slágere, aminek a klipje hálistennek rövid idő alatt népszerű lett.

A lemez bemutatója április 30-án lesz a Kuplungban, ahol a zenekar a Carbovaris és a Plush társaságában lép fel.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>