Nagyon valószínű, hogy ilyen nem igen volt a Sziget közelmúltjában, hogy a Nagyszínpadon hat nappal a kezdés előtt még két üres hely van: szombat 19:30 és vasárnap 17:45.

Több helyen lehetett olvasni, hogy gyenge idén a line-up (melyik évben nem voltak ilyen felhangok?), de az példátlan, hogy a Szigetesek is elismerjék, hogy nem úgy sikerült és nem olyan erős lett, mint ahogy szerették volna, idén ez is megtörtént.

Pedig azért nincs szégyellni való, a Sziget nem kizárólag a fellépőkről szól, hanem magáról a sziget-élményről, és ehhez jön az, hogy legyenek jó koncertek. Azok pedig azért vannak: Nick Cave, Ska-P, Blur, Franz Ferdinand, hogy pont csak a Nagyszínpadról hozzunk fel pár nagy nevet.

Mindenesetre, ha már időpont változtatásra gondolnak (két héttel lehet elcsúsztatnák jövőre), hátha úgy nagyobb neveket lehet elhozni, az már egy erős jele annak, hogy valami – ebből a szempontból – megfenekleni látszik.

Akárhogy is, nem fair a bérletvásárlókkal szemben, hogy két ilyen lyukat hagynak ennyire a végére, még akkor sem, ha például holnap bejelentik, hogy a Nine Inch Nails jön, vagy minden bejelentés nélkül, csak úgy az adott időpontban felsétálnak a Nagyszínpadra meglepetésként. Szurkolok, hogy legyen még a csőben puskapor.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>