Ha lemaradtál volna a Képzelt Város akusztikus lemezbemutatójára, most itt az alkalom, hogy egy otthonosabb környezetben pótold az élményt, március 5­-én, a Kis Á­ban.

Az idén 10 éves Képzelt Város, decemberben jelentette meg IO című akusztikus EP­-jét, aminek címe az évfordulón túl a Jupiter egyik bolygójára utal, hiszen az EP is, mintegy mellékbolygóként kapcsolódik Anatolij c. űrutazásos harmadik nagylemezükhöz.

Képzelt Város – Mégis, mindent

Az IO­-n négy régebbi dal akusztikus újragondolása mellett egy új szám, a Mégis, mindent is helyett kapott, amihez egy, a zenélés meghitt oldalát bemutató videó is készült. Ehhez hasonló intimebb, együtt lélegzősebb hangulat várható a zenekar következő koncertjén is a Kis Á­ban, ahol az unplugged dalok ezúttal a közönséghez igazán közel, egy otthonos közegben szólalhatnak meg, a nagy érdeklődésnek köszönhetően kétszer egymás után!

A kis helyszín miatt, aki mindenképp be szeretne férni a koncertre a kepzeltvaros@gmail.com e-mail címen biztosíthatja be helyét. A koncert után a zenekar tagjai állnak be a lemezlejátszók mögéés válogatnak kedvenc számaikból.

Időpont: 2015. március 5. 21:00
Helyszín: Kis Á klub, Budapest, 1053, Irányi utca 25.
Belépő: 1500 Ft, a korlátozott helyek miatt, kérjük regisztrálj a kepzeltvaros@gmail.com e­mail címen

Facebook esemény linkje

www.kepzeltvaros.hu

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>