A Budapest Rooftop Cinema augusztus 28-án egy újabb filmes mérföldkövet tűz műsorára: a Corvintető tetőteraszán  a kilencvenes évek egyik legfontosabb akció-thrillerét, Született gyilkosok/Natural Born Killers című filmet vetítik majd eredeti nyelven – magyar felirattal.

Íme Oliver Stone találkozása Quentin Tarantino történetével a boncasztalon – szinte szó szerint.

Az 1994-ben bemutatott amerikai film Woody Harrelson és Juliette Lewis főszereplésével söpört végig a világ mozijain, közben számtalan embert lemészárolva, kocsmákban és egyéb szórakozóhelyeken, mindig egy kivételével, akit a gyilkos páros kiszámoló segítségével választ ki.

A rendező Oliver Stone egyik nagy dobása az ötletadó író Quentin Tarantinóval való kollaborációja, melyből a forgatókönyvet Stone, Dave Veloz és Richard Rutowski írta, bár utóbb Tarantino elhatárolódott a megvalósult filmtől, szerinte Stone végeredménye fércmű. Az idő kivételesen nem őt igazolta, és az azonnal kultikussá váló filmhez kapcsolódó soundtrack is óriási sikert aratott, melyet a Nine Inch Nails-főnök Trent Reznor szerkesztett egésszé turnéja alatt hotelszobáról hotelszobára.

A belépés ingyenes, a kilépés bizonytalan. Kapunyitás: 18.00. Kezdés: amikor nagyon sötét lesz, kb. 21.00-21.30 között. A filmbe középtájon 15 perces szünetet iktatunk, amit mindenki arra használ fel, amire akar. A szünet közben ügyesen egy visszaszámláló lesz látható a vásznon, hogy mindenki visszaérjen a második részre. Rossz idő esetén a program sajnos elmarad. Belépés csak 18 éven felülieknek.

HELYFOGLALÁS – NEM KÖTELEZŐ, DE AJÁNLOTT
Ha biztosítanád a helyed, írj emailt: info@corvinteto.hu Az előzetes foglalás díjmentes, a foglalt helyeket 18.00-tól lehet elfoglalni és 20.00-ig tudjuk fenntartani.

VIP HELYEK
Az előadást nézheted négy méterrel feljebb is: a kilátóban 12 db szék vár, melyek egyenként 3000 Ft fogyasztásért foglalhatók: info@corvinteto.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>