Pontosabban, ha a rock and roll cirkusz, akkor biztosan Devin Townsend benne a konferanszié, az akrobata, a bűvész és a bohóc egy személyben. A kanadai zenészt európai turnéjára az amerikai Periphery és a norvég Shining kíséri el.

A zseniális kanadai gitármágus-zeneszerző-frontember két éve, a Fear Factory előzenekaraként már megőrjítette az A38 Hajó közönségét. Idén március 12-én visszatér, hogy bemutassa rég várt, október 27-én megjelenő új dupla albumát, a Z2-őt. Így nem csak Devin barátunk tér vissza az A38-ra, hanem egyik legsikeresebb lemezének főszereplője, a mindentudó űrlény, Ziltoid is. És hogy igazi, felejthetetlen progmetál est legyen, arról a két vendég, az amerikai Periphery és a norvég dzsesszmetál-formáció, a Shining is gondoskodik.

Jegyár: 6900 Ft, elővételben: 5900 Ft. Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján (www.a38.hu), illetve személyesen az A38 Hajón.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>