Az új Everlast videó a már annyira újnak nem nevezhető Songs of the Ungrateful Living című tavalyi albumról való “Long At All” számhoz tartozik és egy középkorú hajléktalanról szól, aki a klip végén megadja a választ az élet értelmére.

Everlast utolsó albuma olyannyira nem friss, hogy egy hét híján pontosan egy éve mutattuk be az első videót róla itt a hangzorrón. Bár az amúgy albumnyitó “Long At All” nem üti meg a lebilincselő “I Get By” színvonalát – se zeneileg, se vizuálisan -, a társadalmi kérdésekre való érzékenység ezúttal némi filozófikus felhangot kap:

Everlast – Long At All

Ugyanezen a linken megtekinthetőek további Everlast videók is, többek között a már említett zseniális “I Get By” és a “Little Miss America” is, amely szintén erről az albumról való és a szépségkirálynők sanyarú sorsáról szól. Már csak azért is érdemes képben lenni, mert közeledik december ötödike, amikor is Everlast ugye fellép a Dürer Kertben. Ezt is beharangoztuk már, de nem győzzük hangsúlyozni!

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>