Az OpenAir Radio eddig a nap 24 órájában zenét sugárzott, de ma megtört a jég, és mostantól egyre több szerkesztett műsorral jelentkezik az Akvárium Klub látványstúdiójából. A rádió zenei palettája leginkább a megboldogult Wan2 magazin világát tükrözi, ami az impresszumot nézve nem is véletlen.

Az OpenAir Radio  célja az, hogy megannyi izgalmas élőlényt rejtő zenei forrás legyen, szólaljanak meg, akik csinálják a zenét, írják a könyveket, formákat, színeket találnak ki, járják az utakat, kávét főznek, elintézik, kihozzák, beteszik, ismerkedni akarnak, vagy szakítani.

Minden megoldás érdekes, a zenével együtt erről szólnak majd az OpenAir Radio műsorai. A főszerkesztő Ligeti Nagy Tamás, a műsorvezetők pedig Baksa-Soós Attila, Wágner Gábor, Pritz Péter, Dudich Ákos, Frankó Roni, Ligeti György, Hendrei Tibor és Lantos László lesznek. A honlapon Déri Zsolt külön zenei rovatot kapott, de sok kép és videó is látható az oldal galériájában. Bolhapiac és gasztrokult mellett játékok is lesznek, íme az első, amellyel két VOLT-bérletet nyerhetnek a szerencsések.

A VOLTon és a Balaton Soundon is ott lesz az OpenAir Radio látványstúdiója. A fesztiválok alatt híreket hallhattok, elsősorban: a fesztivállal kapcsolatos híreket. Minden félórában jelentkezünk az információkkal: a színpadok programjain át a fellépőkhöz kapcsolódó érdekességeken keresztül – betekintést nyerhettek a szervezés rejtelmeibe is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>