Például újra trió lett belőlük, és egyből koncerteznek is ebben az új felállásban. A bulira a Gozsdu Manó klubban kerül sor április 4-én.

Óriás: “És hogy mi is van velünk? 2014 sok szempontból új év lesz az Óriás életében; először is, újra trió lettünk. Nagyon köszönjük Menyhei Ádámnak 2013-at, de az ő kérésére idén már nem zenélünk együtt, és tiszteletben tartjuk az érveit. Ádámmal remek volt együtt játszani, de ő szeretne a saját dolgaira koncentrálni, ráadásul meggyőződése, hogy az Óriás valójában trió. És egyre inkább úgy tűnik, ennek a huszonpáréves srácnak a döntése a lehető legjobb irányba tereli a zenekart: marad a dob-basszus-gitár, marad az energia, maradnak az alapok, maradunk hárman.” Olyannyira, hogy már januárban több új dal is útjára indult, ráadásul ezek közül néhány már a koncerteken is hallható, valamint a komplett új anyag is érkezik hamarosan. Az “új” Óriást Budapesten első ízben a Gozsdu Manó Klubban, április 4-én láthatjátok, hallhatjátok. 

Fotó: Dobos Csaba

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>