A Ministry alapítója és ördögi agya, az ipari metal keresztapja, Al Jourgensen country-zenész alteregója a szépen csengő Buck Satan névre hallgat.

Jourgensenezt a nevet country-idolja, Buck Owens tiszteletére vette fel, aki halála előtt áldását adta Jourgensen country-projektjére, a Buck Satan& The 666 Shooters névre keresztelt bandára.

Buck Satan And the 666 Shooters – Whats Wrong With Me

Az igen találóan csak „Heavy Western”-nek vagy „Country Core”-nak hívott zenekarba az ön-, köz-, és életveszélyes Jourgensen a metal-szcéna köztiszteletlenségnek örvendő képviselői mellett tehetséges country-zenészeket, hegedűművészeket, csellistákat, mandolinosokat, és bendzsósokat is meghívott. Kifejezetten érdekes napokat élhettek meg ezek az enyhén szólva is eltérő beállítottságú emberek a stúdióban. Az eredmény egyben provokatív és melodikus lett. Hosszú autóutakra tökéletes.

Buck Satan And the 666 Shooters – Medication Nation

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>