Ha egy könyv lehet valóban hiánypótló, akkor a Vágtázó Halottkémekről szóló kiadvány mindenképpen az lesz – remélhetőleg. Már nagyon rég (minimum 2000 óta) érik, érik és érik, de csak most készült el. A könyvbemutató is sajátosan nyitott lesz, nem csak a média pásztorait várják a Merlinben 21-én, hanem minden egyéb érdeklődőt, hogy a papírra vetett őrületet is felismerjék, megismerhessék.

A Silenos Könyvkiadó szervezésében a Vágtázó Halottkémek életereje című könyvet bemutatja, illetve felolvas belőle: Grandpierre Károly (festőművész, költő) és Réz György (ex-Wanted, ex-Sziget.hu, Flyerz ex-főszerkesztője, a Majdnem Híres Rocksuli egyik alapítója, jelenleg a Neon.hu szerkesztője).

A könyv bemutatása után Grandpierre Atilla jelentkezik be skype-on Kaliforniából, illetve megnézzük Boli videóüzenetét Ausztráliából.

Ezután az íróval és a zenekar jelenlévő tagjaival betekintést engednek a könyv elkészültének folyamatába.

Végül levetítik a készülő VHK-dokumentumfilm negyedórás trailerét, utána pedig könyvvásár és dedikálás.

A könyv a helyszínen megvásárolható 25% kedvezménnyel, 2400 ft-ért.

Hejj!

www.silenos.hu
vhk.saman.org.hu

 

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>