Rage Against The Machine basszerosa mondta még ezt tavaly okotóberben, erre tessék: még mindig zenekar csak Zack De La Rocha nélkül éppen, nevük is van: Prophets Of Rage. Az első koncerten már túl is vannak: #TAKETHEPOWERBACK

Ami könnyen lehet, hogy egyben az utolsó is volt, mert amolyan (fél?)haknizó szupercsapatról van éppen szó: a RAtM hangszeres trióján kívül még a Public Enemy rappere Chuck D és B-Real a Cypress Hillből tagja a zenekarnak.

Az alakulásról, annyit mondtak (nme a forrás), hogy Zack nem igen tervez a RAtMzenekarral (hogy mit csinál az egy másik cikk lesz), viszont erre áldását adta Tim Commerfordnak (RAtM basszeros).

reklám

A honlapjuk (prophetsofrage.com) jelenleg nem elérhető, és – nem csak emiatt – tényleg elképzelhető, hogy a tegnapi LA-i Whisky A Go Gós koncert után ne legyen több, bár ha ilyen formák összeállnak, akkor azért csak nem egy buliról van szó.

Morello azonban elég egyértelműen nyilatkozik, hogy most már nem állnak tovább a partvonalon, amikor olyan arcok tűnnek fel, mint Donald Trump. “Kemény idők, kemény dalokat kívánnak.”

Rage Against the Machine Take The Power Back

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>