A Faith No More eredeti énekese, Chuck Mosley a Facebook-oldala alapján nehéz időszakon megy keresztül. Nem először akadnak pénzügyi gondjai, de ezúttal félretette minden büszkeségét, és adakozásra szólítja fel a rajongóit, hogy ne lakoltassák ki családostul az albérletéből.

December 3-án tette közzé Mosley ezt a segélykiáltást a közösségi oldalon, részletesen kifejtve, hogy az emberek többségéhez hasonlóan, ő is napról napra él, és most eljutott arra a pontra, hogy mások jóindulatán múlik, utcára kerül, vagy sem.

Elmondása szerint elmaradt a lakbérrel, és így a tulajdonos könnyen megszabadulhat tőle, ugyanis fel akarja újítani és el akarja adni a lakást. Egy szó, mint száz: villámgyorsan szüksége van sok pénzre. Hogy miért van ennyire leégve, abba nem megy bele, a lényeg, hogy a családjáért minden legális megoldásra hajlandó.

Aki segíteni akar Mosley-nak, az a PayPal számlájára (chuck@mosleyvua.com) küldhet pénzt. Jelentős összeg esetén olyan képekkel fejezi majd ki háláját az énekes, mint amilyen itt is látható. Most majd kiderül, “who cares a lot…”

Faith No More – We Care A Lot (Official Music Video)

Mosley egyébként első szólóalbumát 2009 augusztusában jelentette meg a találó Will Rap Over Hard Rock For Food címmel. A lemezen olyan vendégek szerepelnek, mint John 5 (Rob Zombie, Marilyn Manson), Roddy Bottum (Faith No More, Imperial Teen), Michael Cartellone (Lynyrd Skynyrd) és Jonathan Davis (Korn), aki elmondása szerint egyik példaképének tekinti Mosley-t.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>