Genova után a tengerparton ébredve Nizzának vettük az irányt, de helyette Monacóba érkeztünk. Lelkesen vágtunk bele az készülődésbe, látva a Ferrarikat gondoltuk, hogy csak csurran-cseppen valami.

A rendőri figyelmeztetés ellenére szerencsét próbáltunk a Casinó téren. Egy óra zenéléssel 3.0 eurót kerestünk, amit a helyi kukás dobott bele a hegedűtokba. Este a Monte Carlo Bay Hotel melletti szabadstrandon találtunk fekvőhelyet, ahol együtt vacsoráztunk és rumoztunk három magyar reiki mesterrel, akikkel arany energiafolyamokról, csakrákról és a monacoi sznobizmusról társalogtunk.

Bohemian Betyars Monacóban

Meghallgatva a történetünket 100 eurót csúsztattak Kakas zsebébe, amit még mielőtt megforgathattunk volna, sikeresen elhagyott útban a kaszinó felé. Nem találtunk egyetlen nyitva tartó kaszinót sem, (vagy olyat ahova beengedtek volna), és rá kellett jönnünk, hogy Monacoban minden egyedül sétáló hölgy csak pénzért mutatja meg a mindzsáját. Ezek után vegyes érzelmekkel aludtunk el a köves tengerparton, majd reggel egy indítós fürdő után újult erővel kanyarodtunk Nizza felé.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>