Ma reggel kirukkoltak a Sziget szervezői az idei fesztivál első külföldi neveivel, melyek közül egyelőre a két legnagyobb a Queens Of The Stone Age és a Placebo. A jobb fellépők érdekében a Szigetet idén egy héttel elcsúsztatták, vagyis augusztus 11-18-ig tart majd.

Aki nem jutott volna el a tavalyi VOLT Fesztiválra, vagy nem bír betelni a mára már teljesen kategorizálhatatlanná csiszolódott Queens Of The Stone Age zenéjével, az az idei Szigeten kiélheti magát (0. nap – augusztus 10.), akárcsak a Placebo rajongói, bár ez utóbbi zenekar szinte minden évben ellátogat hozzánk.

Mindkét együttesről létezik magyar nyelvű biográfia, melyek a Silenos Kiadó gondozásában jelentek meg, és kaphatóak az Iguanában, a Wave-ben, a Sharkban, és (elvileg) minden Libri könyvesboltban.

A nyilvánosságra hozott további nevek a következők: Calvin Harris, Bastille, Imagine Dragons, Stromae, Klaxons, Laidback Luke, és Starlight Girls.

Ez így egyelőre karcsú, de időnk mint a tenger…

Címkék:
 

Eddig egy hozzászólás

  1. korne1 szerint:

    én ennek örülök!
    nem tartom karcsúnak így januárban egyáltalán.
    arról nem is beszélve, hogy egy bikini nulladik napra számítottam kábé…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>