A kulisszák mögé keveseknek van belátásuk, de időnként úgy is el tud csípni az ember pár titkos pillanatot, ha csak nyitott szemmel jár-kel a színpadok között. Erre jó példa volt, hogy amikor az MR2 színpad mellett haladtunk el, Everlastot pillantottuk meg egyedül bandukolni.

Felderítette az esti fellépésének a környékét, illetve belenézett az éppen játszó Animal Cannibals műsorába. A Takarítónő c. szám még minket is elborzaszt, vajon mit gondolhatott szegény Everlast, aki pont ekkor ért a színpad elé? Ezt sajnos nem fogjuk megtudni, azt viszont igen, hogy miként éreztek a House of Pain előtt fellépő magyar szóvivők, úgy mint a Punnany Massif és az Akkezdet Phiai tagjai, ők ugyanis természetesen ott ragadtak a backstage-ben, és a színpad széléről sugárzó arccal és időnként lelkesen ugrálva figyelték a két legendát, Everlastot és Danny Boy-t, valamint kísérő zenészeiket.

Érdekesség még, hogy amikor az interjú során rákérdeztünk az április 27-én az A38-as hajón történtekre, Everlastnak pillanatok alatt felszökött a vérnyomása. Tudni kell ugyanis, hogy amikor a fent említett duó éppen a La Coka Nostrával büntette Budapestet, Everlast a koncert legelején kétszer arcba rúgott egy rajongót, mert az véletlenül a nagy lökdösődésben rálöttyintett egy korsó sört… Everlast semmi ilyesmire nem emlékezett, és igencsak kikelt magából, de aztán megnyugodott, és nem csak az interjúk sikerülhettek jól, hanem az esti fellépése is hibátlan volt.

Címkék:
 

Eddig egy hozzászólás

  1. [...] Volt-fesztivál – Everlast [...]

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>