Január 28-a óta csend honol a Vágtázó Halottkémek nevű vulkán környékén. Persze ez csak a felszín, a hegy gyomrában dolgozik és forrong a kozmikus láva. Neves geológusok a következő tényeket tárták a szakmai közönség elé:
Mestyán Ádám basszusgitáros Dereng-projektje (melyet Bokros Csabával, az Isten Háta Mögött gitárosával indított) a Tündérgyári debütálása után a Zene Ünnepén, június 21-én az R33-ban ünnepel rendhagyó módon, majd augusztus 4-én a mátrafüredi Fekete Zajfesztiválon büntet. - Egyetemi kutatómunkáját befejezve, hamarosan hazatér Grandpierre Atilla a kies Kaliforniából, és talán Balatoni Boli üstdobos is felhagy a gyümölcsszedéssel Ausztráliában, mert augusztustól újra próbál aVágtázó Életerő egy óbudai próbateremben. Gyűlnek a számok egy új stúdióalbumhoz!

- A  egyetlen fesztiválfellépést vállalt, ez pedig a szegedi SZIN, tehát augusztus 26-án este felmorajlik majd a VHK-vulkán és lávával, szikrával és hamuval borítja majd be az Alföldet!

- Körvonalazódik egy budapesti Vágtázó Életerő fellépés is szeptember közepén, amelynek a részletei még nem hivatalosak, de annyit elárulhatunk, hogy a március 21-én megjelent „A Vágtázó Halottkémek életereje – Pótolhatatlan Halhatatlanság” című könyvet ekkor dedikálja majd először teljes létszámban a zenekar.

linkek:
http://silenos.hu/vhk/
http://vhk.saman.org.hu/
http://www.feketezaj.hu/

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>