40 éve varázsolja el közönségét a pszichedelikus, punk, folk és sámánzene furcsa határán mozgó szerzeményeivel a VHK. Az évfordulóra egy különleges, extra hosszúságú koncerttel készülnek június 5-én a Barba Negra Trackben: teljes életművük terítékre kerül az izgalmas látványvilág és dekoráció mellett.

Az est részeként színpadra viszik az Önmagától Gyulladó Fény című előadást is az egykori VHK Rituális Színház tagokat is felvonultató Ébrenálmodók Rituális Színház társulatával kiegészülve, speciális vendégként pedig a Sexepil friss lemezes dalai mellett régi klasszikusokat is felelevenít majd.

“A túlvilág és a földi világ összefügg egymással, szerves egységet képez, ami a mindenség. A VHK-val szeretnénk kitárni az életben rejlő sorsszerűséget, ezt a felfedezetlen, lappangó titkot, a világegyetemben rejlő varázserőt” – jellemezte Grandpierre Atilla a Vágtázó Halottkémek zenéjét

A formáció turnézott már Európában, fellépett New Yorkban, s felszólalt értük a holland királynő is, miközben itthon betiltották őket. Könyv és mozifilm is született róluk, olyan legendák emlegették őket inspirációként, mint Iggy Pop, Henry Rollins, Lemmy vagy Jello Biafra.

VHK-Könyv!

Jegyek:
- június 4-ig: 2.300 Ft
- a koncert napján: 2.800 Ft

Elővételi helyek:
CD Pince,
Barba Negra Track,
Wave,
Headbanger

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>