Bizarr rock and roll est kétes modorú és külsejű ifjakkal, valamint rémálmokat biztosító psychobillyzenével és színpadi show-val. Mindennek a Dürer Kert kisterme fog otthont adni Budapest őszi levelekbe boruló szívében, október 7-én, vagyis most pénteken (800 Ft).

Az immáron két éves The Ködmöns birkatoszó oldschoolpsyhobilly négyese hamarosan jelentős változáson megy keresztül, ugyanis az alvilágban csak ÍrBarát néven ismert, pajkos frontemberük a kilépés mellett döntött, hogy a szubkultúrában való további tevékenységét a szervezés és írás keretei között élje ki. Az elsőként fellépő csapat koncertje az utolsó előtti alkalom, hogy együtt láthatjuk a négy rovart a világot jelentő deszkákon.

Több, mint egy év után láthatjuk újra színpadon a The Crooked legénységét. A leginkább a Motörheadhard-rock vonalát psychobilly-vel ötvöző trió újult erővel tépi le a fejeket, hogy aztán sört öntsön azezáltal szabadon tátongó nyakakba.

Ezek után a frontemberrel és táncoslánnyal megáldott, külföldi psycho-kulturális körökben is egyre ismertebb The Hellfreaks veszi át karmesteri pálcát kezestül.

Az est zárásaként a két új lemezének felvételére készülődő YellowSpots vérben tocsogó hardcore-jazz-cirkuszára kerül sor, melynek keretében új szerzeményeik is felcsendülnek a Tisztelt Publikum előtt. Sokkolás, csonkolás, trombitaszóló!

 21:00-21:40 The Ködmöns | thekodmons.hu
22:00-22:40 The Crooked – visszatérő koncert | thecrooked.hu
23:00-23:40 The Hellfreaks | myspace.com/thehellfreaks
00:00-01:00 YellowSpots | yellowspots.hu

facebook esemény: facebook.com/event.php?eid=205711059495136

 

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>