Nyomtatott kiadványt tervezünk megjelentetni a legendás Undertaking zenekarról, az 1988 és 1990 között működő hazai thrash bandáról. Az alapanyag nagy része – személyesen, telefonon és e-mailen lefolytatott interjúk formájában – már rendelkezésünkre áll, de nem szeretnénk, hogy bárki is kimaradjon a visszaemlékezésből.

“Aki bármilyen személyes tapasztalattal rendelkezik akár az Undertaking Thrash-Mosh Clubbeli, akár az együttessel kapcsolatos egyéb események vonatkozásában, kérjük, írja meg visszaemlékezését, élménybeszámolóját (névvel, telefonos, esetleg facebookos elérhetőséggel) az undertaking.tmc@gmail.com e-mail címre 2015. május 31-ig! Kérdezzétek meg aput és szóljon a régi, metalos barátainak is!”  - Dudich Ákos (a VHK-könyv szerzője).

Egy részlet a “Nomad” Cicóval (ex-Bedlam)  készített interjúból: “Mikor először jöttünk vendégként zenélni hozzájuk, a Keletiben szálltunk le a vonatról, és már ott, a Keleti környéke tele volt szórva stencilezett fekete-fehér plakátokkal. Emlékszem, egy buszra kellett felszállni,  ami a művházhoz vitt, ahol már minden készen állt a színpadon. Hatalmas Undertaking-logó. Mindig teltházas bulik voltak és akkoriban a közönség ingerenciája sokkal érzékenyebb volt. Mindenért hálásak voltak. Emlékszem, akkoriban az is eseménynek számított, ha levetítettek egy Metallica- vagy Slayer-klipet. A koncertek általában extázisba torkollottak, a közönség minden hangért megőrült, ami a gitárból jött ki. Olyan stage-diving azóta sem volt, mint ott. Mikor mi is felléptünk a Landlerban, az Undertaking már egy mozgalmat tudhatott a magáénak Budapesten, és komoly tömegeket mozgatott meg. Így hát a mi bulink is jól sikerült persze, de amikor jött az UT, elszabadult a pokol. A közönség nagyon szerette az Undertakinget, ami párosult azzal, hogy ez inkább egyfajta életstílus is volt akkor.”

Undertaking-Demo

Címkék:
 

Eddig 2 hozzászólás

  1. Varró Sándor szerint:

    Hi!Érdekelne,hogy mikor lesz kézzel fogható kiadvány és hol lesz kapható?Előre is köszi!Varró S. Pécs

  2. antipop szerint:

    Bízunk benne, hogy még idén, és kapható lesz a könyvesboltokban, lásd Libri, stb.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>