Mostanában leginkább magyar együttesek megszűnéséről lehet olvasni. Épp ezért jó hír, hogy új erők is feltűnnek a színen, akik új lendületet adnak. A Krinkle zenekarról már írtunk kritikát, most pedig megjelent a CUR című nagylemezük, amely a modern felfogású metal kedvelőinek új kedvence lehet. 

A felvételek a SuperSize Recording Studioban készültek. A dalokat Brucker Bence keverte és masterelte, kivéve 4 tracket, amit korábban az R33 stúdióban rögzítettünk Lászlóffy András közreműködésével és Franciaországban mixelte a Tower Studioban Brett Caldas-Lima. Az album a Hunnia Records gondozásában jelent meg. A lemez artworkjét Kókai Barnabás (Barber’s Art) készítette.

A lemezen hallható Whole Lotta Love című Led Zeppelin szerzemény feldolgozására Magyarországon eddig kizárólag a Krinkle kapott hivatalos engedélyt.

A Krinkle 2011-ben alakult, amikor a több amatőr zenekarban is megforduló tagok úgy döntöttek, hogy… de ki nem szarja le?! A Krinkle-nek még nincs múltja, de van jövője, robbanékony, modern felfogású metal számai több műfaj felé nyitnak, ami viszont összeköti őket, hogy nem kívánnak semmilyen trendbe, ízlésvilágba beilleszkedni, mélyről jönnek, és nagyot szólnak. Ha meghallgatod a CUR című bemutatkozó nagylemezt, te is úgy gondolod majd, hogy ez tényleg egy korcs, amit nem lehet pórázon tartani…

A Pelican Crash című dalhoz klip is készült:

Krinkle – Pelican Crash

CUR című bemutatkozó nagylemez az alábbi linkeken hallgatható meg:

Spotify: https://play.spotify.com/track/7ogXyZqv577qsSIprNk4bh

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8cPbzuWgeDw&feature=youtu.be

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/album/cur/id1022087881?app=music&ign-mpt=uo%3D4

Google Musichttps://play.google.com/store/music/album/Krinkle_Cur?id=Bjidfypfulifgndw3eesowb6vvu&hl=en

Deezer: http://www.deezer.com/album/10862752

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>