A Vágtázó Életerő a VHK reinkarnációja és egyben a régi tagok új zenekara az elmúlt években a magyar zenei élet kuriózumává vált, ritkán lépnek fel, de telt házas koncertjeikre nem férnek be az emberek.

Koncertjeiken minden korosztály és minden zenei stílus rajongói találkoznak: a metálosok a hippikkel, a nemzeti rockosok a világzenésekkel, a punkok az emósokkal együtt őrjöngenek a VHK extatikus zenéjére.

Ezúttal a Korai Örömmel, a magyar pszichodelikus rock egyik alapító zenekarával játszanak együtt a Dürer Kert Szabadterén szeptember 16-án. A koncert nemcsak a két régi zenekar új találkozása miatt különleges, hanem azért is, mert a Vágtázó Életerő – VHK teljes tagsága fellép, visszatért Grandpierre Atilla Kaliforniából, Balatoni Boli Ausztrália és India között, Mestyán Ádám pedig Egyiptom és Németország között állnak meg egy nagy rituális együttlétre a Dürer Kert Szabadterén.

Újdonság, hogy a VHK 15 dobos kíséretében fog fellépni, akik a Dürer Kert szabadterén lesznek különböző módon elosztva (ez egyelőre még meglepetés), őket Balatoni Boli instruálja, s talán a régi Rituális Színház hangulatát is megidézik. A dobosok és a zenekarok együtt óriási agresszív hangzuhatagot ígérnek, a látogatók életreszóló élményre készüljenek!

A szervezők külön jelzik, hogy a beléptetés során a sebokozására alkalmas tárgyakat elkobozzák! A beléptetés 18:00-kor kezdődik, a koncertek a meghirdetett időpont szerint, korán kezdődnek! Esőnap nincs!

A szabadtéri koncert után, a Dürer belső termében a teljes zenekar dedikálja a VHK-könyvet, és közben a Capunka Singers tradicionális észak-amerikai síksági dalokat énekelnek majd a színpadon.

Helyszín: Dürer Kert Szabadtér
Időpont: 2011. szeptember 16., péntek, 18:00

Program:
19:00 Korai Öröm
20:30 VHK

Jegyár:
2500 Ft szeptember 15-ig online rendelés
2500 Ft szeptember 15-ig Dürer Kert, Shark, Wave, CD Pince. Headbanger.

VHK a Facebookon

 

Címkék:
 

Eddig egy hozzászólás

  1. Balatoni Boli szerint:

    már 25 dobosnál tartunk amúgy… de a félreértések elkerülése végett, ők nem fognak végig dobolni a VHK zenéjére, csak két dobos improvizálásban vesznek részt, összesen kb. 20-25 percig… és javarészt sámándobokon… szóval nem Tambours du Bronx szerű őrületre kell számitani…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>