Az ART@Night éjszakai galériája három-négy hetente izgalmas és gyönyörködtető műveket ígér a képzőművészet és annak határvidékeiről. A kiállítás-sorozat napjaink vizuális művészetét hozza testközelbe a Corvintetőn éjszakázókkal, legyen az festmény, installáció, fényfestés vagy akár performansz.

A kiállítások sorát Papp Norbert nyitja meg január 29-én. Az ő nevét sokan ismerik, hiszen homokanimációi Ozorától kezdve Rákász Gergely koncertorgonista nagyszabású előadásáig sokféle helyen arattak nagy sikert. A képzőművész ezúttal fantasztikus képeit mutatja be speciális RGB-fényhatások mellett. A megnyitón élő digitálisfestő show-t is tart 20.30-as kezdéssel. A zenei aláfestésről dj Mental (Visionary Mind Records ) gondoskodik. Papp Norbert festményeinek és grafikáinak giclee-nyomatai a megnyitót követő három hétben tekinthetők meg vagy akár meg is vásárolhatóak a Corvintetõ bulijai alatt.

Jegyár: a kiállításra ingyenes

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>