Az Óriás a tavaly ősszel megjelent Példák Hullámokra c. nagylemeze után új dalokkal jelentkezik. EP megjelenés és klipbemutató november 28-án!

Gondalapos névre keresztelt EP öt új dalt tartalmaz, és november 28-án jelenik meg digitális formában. Az anyag producere az a

Takács Zoltán Jappán, aki amellett, hogy a Heaven Street Seven billentyűse, olyan lemezeket jegyez zenei rendezőként, mint a Tudományos-Fantasztikus Pop a Supernemtől, vagy a 30Y Városember c. albuma.

Jappán mellett segédproducerként dolgozott az EP-n Varga Ádám, a 30Y basszusgitárosa. Az album gerincét 3 tavasszal írt dal adja, amit a zenekar egy felhőtlen áprilisi hét során demózott fel a Békésszentandrás melletti Gondalaposon. Az intenzív nyári szezon után született 2 további dal, amelyek közül az egyikben a Supernemes Papp Szabolcs is énekel.

“Nagyon gördülékenyen ment a munka Japival és Ádival, dögös, néhol igen merész köntöst kaptak az új dalok. A Gondalapossal tovább feszegettük a saját határainkat: habár csak 5 dalt tartalmaz, mégis egy jó ívet bejáró, néhol kellemes vagy épp’ kellemetlen szélsőségeket érintő anyag lett.”fogalmazott a gitáros-énekes Egyedi Péter.

Minden fontos részletet összefoglal az alábbi beharangozó videó:
Óriás – Gondalapos beharangozó

A Gondalapos november 28-tól ingyenesen lesz letölthető a zenekar honlapjáról, a megjelenés napjára az Óriás egy rendkívüli videoklip-bemutatóval is készül.

www.oriasbudapest.hu
www.facebook.com/oriasorias

Címkék:
 

Eddig egy hozzászólás

  1. korne1 szerint:

    uhh a videó elborult nagyon, a vége meg meg beteg, ők nem ilyenek voltak eddig valahogy

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>