A legújabb, hogy jön a Ministry. Kicsit régebbi, hogy lesz például Gossip a Soundon. Aztán már jó ideje tudható, hogy a Volton lesz Iggy & the Stooges. A legfontosabbakat így ki is emeltük.

A Ministry a fészbúkján közzétett turnédátumokban megjelölte a Szigetet is augusztus 8-ra. A március 30-ára időzített Relapse album (ami már a Tommy Victor interjúnkban is előjött) promóturnéjaként érkeznek most a Szigetre. Így a Hurts, Placebo, The Subways, Mando Diao, Noah & The Whale, Friendly Fires, The Stone Roses névsorba a Ministry is becsatlakozott. Egy kis találgatás a további esélyesekre erre található.

 

A Balaton Soundra elsőként Björk csekkolt be, mint nagy név (lehet az év legnagyobb neve) aztán most szintén bejelentettek pá fellépőt. A legfontosabb a Gossip, hiszen Björkhöz hasonlóan sokan jobban örültek volna neki, ha inkább a Szigetre jönnének. Amúgy itt lesz még Avicii, Example, Steve Angello és Carl Cox is, de ez nekünk általában kevésbé fontos.

 

A Voltra már jó pár éve érdemes odafigyelni, hiszen egyre több nagyobb előadót is felléptetnek, idén minden bizonnyal Iggy Pop lesz a legnagyobb nevük (bár sosem tudni). Azért sorakozik itt is még pár érdekesség: Skrillex, Snow , Lostprophets,  Children of Bodom, Hadouken, Katy B.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>