Három év után The 2nd Law címmel szeptember 17-én jelenik meg a hatodik Muse-album, melyről a tagok úgy nyilatkoztak, hogy az eddigiektől nagyon eltérő lesz.

Természetesen az új dal, a Survival is szerepelni fog az albumon, ami egyébként az aktuális Olimpia hivatalos dalaként is funkcionál. Ennél nagyobb reklámot el sem lehetne képzelni egy zenekarnak. (Érdekelne, ha Magyarországon lenne egy Olimpia, vajon mi kit választanánk…)

Bellamy azt mondta, hogy azt szerették volna, ha ez az album azt teszi az aktuális zenékkel, mint amit a Rage Against the Machine tett a hip-hoppal a ’90-es évek elején. Meglátjuk (például a novemberi koncerten), minden esetre nem kis vállalkozás. A színpompás borító elvileg valamilyen formában az emberi agyat hivatott megformázni. Örülnék, ha mindenki ilyen színes egyéniség lenne.

A legaktuálisabb Muse-sláger. Olimpia, London, 2012, Survival:
Muse – Survival

A The 2nd Law tracklistája:
Supremacy
Madness
Panic Station
Prelude
Survival
Follow Me
Animals
Explorers
Big Freeze
Save Me
Liquid State
The 2nd Law: Unsustainable
The 2nd Law: Isolated System

hivatalos muse | muse-könyv | forrás

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>