A tökéletesen felejthető 2009-es The High End of Low c. album óta Mr. Mansonról csak a pletykarovatokban lehetett olvasni, miszerint emberi bőrből készült maszkokat, gyerekcsontvázat és náci relikviákat vásárolt. Most azonban megérkezett a 2012-re beígért új lemezhez készített első klip.

Manson és tettestársai már csiszolgatják a nyolcadik lemez nagyjából kész anyagát, amely állítólag 66 perc és 6 másodperc hosszú lesz. TwiggyRamirez szerint természetesen ez lesz a legjobb albumuk, amit viszont nem nehéz kétségbe vonni a Born Villain névre keresztelt első single láttán/hallatán. A Twiggy által emlegetett punkosított Mechanical Animals vonalnak nyoma sincsen, úgy ahogy metalnak se, csupán az utóbbi két-három albumon megszokott tinglitangli, nyekergős, kínlódós izét kapjuk.

Marilyn Manson – Born Villain

A leglehangolóbb az, hogy Manson még mindig sokkolni próbál minket, zenei ihlet hiányában továbbra is azzal próbálja felhívni magára a figyelmet, hogy feszegeti a határokat. Szólni kéne neki, hogy már rég nincsenek határok, már senkit se háborít fel azzal, ha náci uniformis tűnik fel a képernyőn, vagy csonkolt végtagokra fókuszál a kamera, de a punciba tuszkolt műszem aktusától is legfeljebb Szikora Robi pattan fel az íróasztalától.

Az új albummal szemben állított elvárásaink igen alacsonyak tehát, mondhatni nem létezőek.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>