7 millió eladott lemez, 1 milliárd megtekintés a Youtube-on világszerte elég jó belépő, pláne, hogy Elisabeth Grant ezzel a névvel 2009-2010 környékén tűnt fel először.

Ma jelenik meg Lana új lemeze, az Ulraviolence, melyen olyan dalszerzők is dolgoztak, akik Pinknek, Madonnának, Nelly Furtadónak de még Tupacnek is írtak dalokat. Azért az album nagyobb részét Lana Del Rey jegyzi.

Az album standard és deluxe kiadásban is elérhető  lesz CD, vinyl és digitális formában. Esedékes egy Collectors Box kiadása is. E csomag tartalmazni fog egy Deluxe LP Picture lemezt – két LP-t vinylen, egy Deluxe CD digipack-et és négy darab 12×12-es művészi nyomatot. A deluxe verzió három bónusz tracket tartalmaz.

Lana Del Rey – Ultraviolence (Official Audio)

Érdekességek (forrás: wiki):
- Művésznevét a néhai hollywoodi színésznő Lana Turner és a Ford Motor Company brazil gyártású Ford Del Rey típusának nevéből alkotta meg.
- 1986. június 21-én, New Yorkban született, a milliomos Rob Grant internetes domain-befektető vállalkozó leányaként (megjegyzés: elvileg csövezett lakókocsikban, és nagyon csórón élt zenei karrierje előtt, ami így nehézzé teszi ennek a mítosznak az elképzelését).

Web: lanadelrey.com

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>