Tizenkét új dallal és egy ráadással november végén jelenik meg a Belmondo negyedik stúdióalbuma. A Mikor című lemezen szereplő Nőj már fel című dalhoz a napokban videóklip készült, amellyel a fiúk elbúcsúznak a két régi társuktól.

 Hosszú hónapok munkája után elkészült a Belmondo zenekar legújabb – sorban negyedik – stúdióalbuma. A Mikor című lemez megjelenését november 23-ra tervezi a zenekar (pont ma), és még ebben a hónapban elérhető lesz az album az iTunes-on is.

Tizenhárom dal szerepel az új lemezen. Négy szerzeményt már ismerhet a közönség, hiszen a Mikor, a Végre itt a várva várt, a Nőj már fel és a Süt rám a nap már hónapok óta megy a rádiókban, sőt az utóbbit az MR Szimfonikusokkal is átdolgoztuk. Ezeket a számokat a koncerteken már játszottuk, de nyolc olyan felvétel is lesz, amelyeket sohasem adtunk még elő a stúdión kívül. A rajongók egy meglepetést is találnak a Mikor albumon, mert újra felvettük az Egyedül című, régi dalomat, amit még a Nyers együttessel készítettünk. Annak idején nem voltunk elégedettek a hangzással, ezért most úgy játszottuk fel ezt a számot, ahogyan mindig is szerettük volna. Remélem, hogy a régi Nyers-rajongóknak is tetszeni fog”mondta Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar dalszerző-frontembere.

A Mikor című lemezen kétféle zenei irányvonalat követ a Belmondo. A dalok egy része lírai, lassú szám lesz, ilyen például a Mikor és az Angyalkák. A többi dal pedig a Nyers hangzásvilágára emlékeztető, de a Belmondora jellemző harapós, karcos rockzene, amire igazán nagyokat lehet bulizni.

Az új albumhoz már elkészült az első videóklip is. „A Nőj már fel című számhoz a nyári fesztiválokon készült felvételeket használtuk fel. Ezzel a klippel búcsúzunk el barátainktól és volt zenésztársainktól, Temesi Bertalan basszusgitárostól és Pulius Tamás billentyűstől. Az új lemezre három dalt még velük rögzítettünk, ám a többi számban már a két új tag, Domján Gábor basszusgitáros és Koltay Kurszán zongorista játékát hallhatja a közönség”mondta Czutor Zoltán.

Belmondo – Nőj már fel!

A Belmondo november 30-án a budapesti Morrison’s Közgázban ünnepli meg a Mikor című lemez megjelenését. Utána pedig december 2-án a szegedi új JATE Klubban a Honeybeast is csatlakozik Czutorékhoz.

További információ: www.belmondo.hu

 

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>