Március 15-én, 4 évvel a legutóbbi album után, a finn Inverse kiadó gondozásában jelenik meg az Angertea ötödik nagylemeze, a Snakes in Blossom. A lemezen 10 dal lesz hallható és például Franz Stahl (ex-Foo Fighters, Scream) is.

Az Angerteről mindig nagy örömmel adunk hírt: jó zenét csinálnak, kitartóak, és mernek nagyokt lépni. Például Franz Stahl szereplése.. Még három dalban lesunek vendégzenészek: Jaksa Robi (Ektomorf), az említett Franz Stahl (ex-Foo Fighters, Scream), Sarusi-Kis Flóra (jazzénekesnő), Csontos Peti(The Void) és Dióssy Ákos(Kispál És A Borz).

A felvételek a szegedi Black Hole Soundban, és a szentesi Murphy stúdióban történtek, míg a keverésért Vári Gábor felelt, aki a lemez producere is volt.

A lemezen hallható lesz mindaz, amiről eddig az Angertea szólt, de lesznek rajta meglepő újdonságok is. Az első nyilvánosságra hozott dal a Sinking in Strain, ami kimondottan fasza lett:

ANGERTEA – Sinking in Strain

A tavaszi lemezbemutató turné eddig meghirdetett állomásai(lesz még pár):
Snakes on TOUR, 2016

Március:
18. Szarvas, Zebra
19. Nagymágocs, Pinceklub

Április:
15. Eger, Zöld Pecsét
16. Budapest, Showbarlang
23. Békéscsaba, Csehó Romkocsma

Május:
7. Budapest, Dürer
20. Sárvár
21. Dunaújváros, Kaptár

Június:
3. Szeged
4. Szentes, Ifjusági ház

Július:
9. Tiszaalpár, Alpár Feszt. 20H

www.facebook.com/angerteahun

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>