Kinek volna kedve együtt ünnepelni a 80-as 90-es éveket a lehető legmulandóbb zenekarokkal? Tízezreknek! Szóval ezért nem lehet mindenkiből befektetési tanácsadó: óriási siker volt.

Ugyan ez egyszeri és megismételhetetlen fesztivál, hiszen ha jövőre újra eljönne, Hasselhoff a Vengaboys-zal, a 2 Unlimiteddel stb, – szóval összes zenekarral, akivel most is itt volt -, már nem lenne annyira érdekes (semennyire), csak annak ajánlanám, hogy menjen el, aki ezúttal – balga módon – kihagyta.

Tökéletes volt a mogyoródi este (még akkor is ha az összes fellépő Budapestezett ezerrel – vagy Romániázott?)! A helyszín is remek választás volt, mert van hely a Hungaroringen akár százezer embernek is, és ott van ipari áram is, plusz senkit nem zavar a hupákolás.

Itt volt hang is rendesen.

Gyomorba basszus cédéről és repülsz is vissza azonnal évtizedeket: rhythm is a dancer, going to Ibiza, Equador ésatöbbiésatöbbi – szomszéd falu, diszkó, kevert, smár.. Nem is kell itt külön leírni, hogy mik is ezek a slágerek, csak azokat játszották, amit ismerhetsz. Pörgős egymásutánba, a szünetekben Hasselhoff-betétekkel, melyek nem voltak többek, annál, hogy énekel egyet, mond pár szót – semmi különös – nevetgél, jó csajok vannak körülötte és ennyi.

Ami azonban valóban érték volt (az egyedülálló szórakoztatáson felül), a szünetekben egy nosztalgikus videóösszeállítás sorozat a 80-as 90-es évekről. Mikor mi történt, mi volt a sikertermék. Nagyon jól összeszedték, és teljesen kirángatott a thrash-partyból és tátott szájjal, egész csendben nézte az a negyvenezer (ez tipp! de sold-out lett…) fiatal.

A közönség vegyes összetettségében volt egységes, mint egy falusi diszkó: ez volt, ezt szerettük, erre táncoltunk épp akkor. Ez itt most éppen ezért nem is való nosztalgia buli volt sokak számára. Már akkor sem voltunk kimondott fanok, inkább csak ismertük az összes ilyent, mert épp akkor más nem volt, amire hétvégén fiatalok együtt szórakozhattak volna. Itt Közép-Európában ez ezért akkora siker: ide még önirónia vagy szarkazmus sem kellene, szimplán csak ez volt, ezt kajáltuk és most felmelegítettük a káposztát újra.Most is fasza volt, Hasselhoff egy igazi szórakoztató világsztár, nélküle ez az este nem volna ennyire evidens.

És persze KITT is volt, csak az pont senkit(t – bocs) nem érdekelt, amikor a ritmus egy rák.

Képek innen.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>