Ennyire vad, eszement, sokszor egyenesen balhés koncertjeiről elhíresült zenekar csak nagyon ritkán jár a környéken, ezért is kötelező program minden zenefüggőnek a Black Lips.

Először koncertezik Magyarországon az egyik legismertebb amerikai garázspunk zenekar, az atlantai Black Lips. Az idén 15 éves együttes nemrég jelentette meg hetedik nagylemezét. Az Underneath the Rainbow albummal most turnéznak először Európában, ezzel az alkalommal pedig kihagyják a bécsi állomást, hogy helyette Budapesten lépjenek fel. A Black Lipset sokan a 21. század Ramonesának tartják, nem csak bárdolatlan stílusuk és számos balhéik miatt, hanem mert úgy képesek autentikusan punkok maradni a színpadon, hogy közben hatalmas bulit csinálnak a közönség számára.

Black Lips – Family Tree

A Black Lips előtt fiatal Middlemist Red zenél, akik per pillanat az egyik legfelkapottabb feltörekvő zenei produkció itthon. Miután megnyerték az Index.hu dalversenyét a Single Switcheroo számukkal, a Deezer nemzetközi tehetségkutatóján is toronymagasan győzedelmeskedtek, aminek a köszönhetően az alig 20 évesekből álló pszichedelikus rock formáció hirtelen kihagyhatatlan lett minden magára valamit is adó fesztiválról.

Több info erre.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>