Elég a télből! Az Óriás zenekar a The Qualitons és a Hello Hurricane olyan hangos télűző bulit csap február 21­-én, hogy nem lesz olyan medve, aki ennek hatására ne mászna elő barlangjából.

Az Óriás zenekar védjegye a karcos, határozott, energikus rockzene frappáns, lírai dalszövegekkel. A zenekar tavaly áprilisban jelentette meg 0209 című 6 számos „középlemezét” az Elefánttal körbeturnézták az országot és a határvidéket, a januárt pedig az MR2­Petőfi rádió legendás 8­as stúdiójában indították egy akusztik­felvétellel – mely február 15­én került adásba (kisebb jogi balhé is volt a Pokolgéppel, mi ezzel inkább nem törődnénk itt).

A sikeres télűzést követően tavaszi turnéra indulnak, így a RoHAM Bár után fellépnek Miskolcon, Szegeden, Sárváron, Debrecenben is. Hangolódáshoz ajánljuk a zenekar korábbi lemezeit, melyek egytől­egyig ingyenesen letölthetőek a www.oriasbudapest.hu oldalról.

Előttük a The Qualitons játszik, akik leginkább a 60­as/70­es évek dallamaiból építkeznek. Tavaly jelent meg Tomorrow’s News című második nagylemezük, rajta az előző anyagtól eltérően kissé keményebb, rockosabb dalokkal, melyek nem csak a korongon, de koncerteken is a pszichedélia legjobb pillanatait idézik meg.

The Qualitons – Life Awaits

A télűző bulit megnyitó harmadik fellépő a – nevükhöz méltóan – lendületes Hello Hurricane, akik az indie és az alternatív rock határán mozgó zenéjükkel már elnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségének szívét, de a Keretblog.hu Kikeltető és a Sziget Fesztivál Tábortűz c. tehetségkutatóján is taroltak.

Időpont: 2015. február 21. 20:00
Helyszín: RoHAM Bár, 1074, Budapest, Dohány utca 22.
Jegyár:1200/1500Ft
Facebook esemény klikkelésre.

Címkék:
 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>